Þimsek saat kaçta yabancý fonlar ile toplantýsý....?
Bu borsayý diri tutabilir az buçuk
Þimsek saat kaçta yabancý fonlar ile toplantýsý....?
Bu borsayý diri tutabilir az buçuk
dünkü dibi savunacak gibi .. ...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
2 gun önce sattýgým glbmd 2 gundur kilit tavan ben yanmýyým da kim yansýn amkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
havuza gidicem 2-3 saat bakayým biþey çýkar mý?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
Bugün JP Morgan ýn düzenlediði yatýrýmcý toplantýlarý var
HG iþ insaný olarak deðil TCMB baþkaný olarak katýlýyor
Bir nevi emlakçý gibi düþünün daha önce banka gm olarak alýcý taraftaydý þimdi satýcý tarafý temsil ediyor
Ben böyle toplantýlara çok katýldým
Düzenledim bile
böyle toplantýlar genelde lüks otellerde bu saatlerde baþlar
Süper güzel masalar vardýr acayip güzel bir kahvaltý bulursunuz kuþ sütü eksik
Bu lüks otelin parasýný biz öderiz bu adamlarý çaðýrsýn diye yabancý yatýrým kuruluþlarýna acayip de bir para veririz ama normal tabi bunlar
Bu toplantýlara baðýmsýz TCMB baþkanlarý katýlmaz
Ancak büyük uluslararasý konferanslarda
iMF Dünya Bankasý toplantýlarý gibi düzenli toplantýlarda falan görürsünüz
Hatta eski Merkez Bankasý baþkanlarýndan erdem baþçý yabancý yatýrýmcýlarla görüþmeyi bile býrakmýþtý
Çünkü ülkeme yatýrým yapmak isteyen benim bilmediðim bilgiler özel toplantýlarda yabancý yatýrýmcýlara veriliyordu
Þimdi rasyonel politikalar uygulanacak ise
kurumsal yönetim diye bir þey olur
bir þeffaf olursun iki adil olursun üç hesap verebilir olursun
Biz KKM nin ne yapýlacaðýný biliyor muyuz ?
Yabancýlar bunu soracak belki söylenecek !
Hatýrlýyor musunuz sayýn cumhurbaþkanýnaz demeden önce Blumberg Londra’da söylediði toplantýnýn ardýndan yabancý bankalar nasýl satýþa geçmiþti ?
Þimdi bu yabancý yatýrýmcýlar para sahibi olduklarý için ülkeye en fazla hizmeti katký yapan ve en fazla bu olumsuzluklardan etkilenen biz Türkler yine ülkemizde yabancý olacaðýz !
sevgili Merkez Bankasý baþkanýmýz ben asla siyaset Konuþmayacaðým diye yabancý yatýrýmcýlara da cevap verir mi acaba?
Çünkü ben olsam madem para arýyorsunuz beni de davet ettiniz bunu nasýl garanti edeceksiniz nasýl istifa ettirilmeyeceginizin garantisi var istediðinizi yapabilecek misiniz diye sorarým kendisine!
Ekonomik plan neymiþ ne gibi önlemler olacakmýþ döviz müdahalesine olacakmýþ ne olmayacakmýþ gibi sorularýn cevabýný toplantý sonrasýnda piyasalardaki etkisinden zaten görürüz!
Hatta gencecik parlak eðitimli ve yabancý ekonomistler müdürlerinden izin alabilirlerse ekranda caka sata sata konuþacak
Korkmayýn dostlar ülkenizde yabancý olmanýn bir tek gereði var onu yapýn
ucuzdan hisse senedi ve mümkün olduðunca döviz alýn
Çünkü burasý yakýnda bir sýcak para cenneti haline gelecek !
ÖÖ 10:02 · 4 Aðu 2023
·
2.504
Görüntülenme
Yer Ýmleri