Sayfa 906/1005 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Viop LII

1. ve.. crash

bosporos nerde yav ?

2. shortçu sıkıştırcam ben diye biraz fazla abarttı, 8200 falan noluyoz ulan, shortçu bu memleketin evladı değil mi ?

şimdi işte böyle çıkış kapısında sıkışıklığa sebep olursun.. akıllı olucan biraz pala efendi

3. şimdi alır sasa yı %3 hoop dengeler kolay iş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ters manyel diyosun- bak bu da güsel bi taktiktir.. topiği kalabalık ve ağlak bi hisse buluyosun ama daha düşükten almak istiyo canın, kötülüyosun beş para etmez diye ahkam kesiyosun, sana inanıp satanlar oluyo sen onların malını alıyosun, aksi taktirde tahtacının malını almış olursun, senle uğraşır ne yaparsa tersini yapar
    Bu kişi bankaların lobi faaliyetini yürütüyor bence. Tweetterda sadece borsacılar yok milyonlarca kişi etkileniyor.

Gerçek borsacılar Türkiye'deki en zeki kişiler onlara ters manyal zor anında cevabı yapıştırırlar. O odalarda samimi düşünceler oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    erbab sensin ..tehlike geçti gibi görünüyor
    Sırtını duvara yasla rüzgarı da arkana al, işe
    Dönerse senindir dönmezse yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tehlike geçti mi...Sırtımızı duvara dayayalım mı?

7. Çuvala dolmayın 1 hafta önce 7000 üzeri yok deniyordu ne kaldı şurada 8000 e

8. ABD'de zenginler bizden daha fazla vergi alın diyor. Bizde zenginlik sınırını geçen yok herkes fakir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 906/1005 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •