Sayfa 48/330 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Ben ben ben ) daha once yazismistik konuyla ilgili yanlis hatirlamiyorsam

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet hatırladım Vallahi yürekten tebrik ederim

2. Tesekkur ederim 7 fk dan 5 e dustu sabah fk 5 e duser tekrar 7 ye cikarsa yuzde 40 artisla 35 olur diye hesaplamistim ama ivme o kadar guclu ki dediginiz gibi yil sonu olmasa bile subat sonu bilancoda 50 60 goruruz gibi geliyor
     Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Bende tepe rakam 35,86 yakıyor şu an ama teknik işini geçti bu bilanço temel baksak daha sağlıklı sanki. Hbk 5 TL�ye yakın şu an. Bi bu kadar daha gelse sene sonu 10 tl olur. 5 fk ile de 50 rahat olur gibi ama piyasa ne der izleyip göreceğiz beraber.
    Son düzenleme : moriarty; 02-08-2023 saat: 22:32.

3.  Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Polat enerjideki payinin en az 400 500 milyon dolar oldugunu dusunuyorum dolar yil sonuna kadar 7 8 tl artsa en az 3 4 milyar tl daha degerleme kari gelecektir diye dusunuyorum oyle olursa eger buralar dutluk olur

İnşallah o değerlemeler gelir. Gelmese bile benim için 2 yılım cepte. Amorti etti kendini çoktan, bundan sonrası safi kar.

Çok konuştuk, maşallah diyelim nazar değmesin

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba ortaklar, bu alanda daha iyisi yok , her sene istikrarlı bir şekilde temettüsünü verir, son yıllarda hisse başı karlar artmaya devam ediyor buna paralel olarak verdiği temettülerde artarak devam ediyor.
    Yani hem büyüme hem temettü arayanlara ilaç olur ısmen maşallah diyelim nazar değmesin.
    Son 5 yıl hisse başi net temettü ödemeleri;
    2023 1.91tl
    2022 1.01 tl
    2021 0.85 tl
    2020 0.33 tl
    2019 0.21 tl

Son gelen bilançoya göre 2024 yılında 1.50 tl net temettü alırız gibi geliyor..

Not: eregl paylarımı satmama rahatlığımı ttrak,ismen,froto,tuprs,sise ve aksa ya borçluyum.
    Syg.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok kötümser bir temettü tahmini gibi geldi bana. Yıl sonu 8 9 tl hbk olsa %30 dağıtımla 3 tl gibi bir temettü ve değerlemeden gelen kar oranında da bedelsiz bekliyorum

ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Seni de portföycü yapacağız desene Trade için hisse her daim bulusun sen, tekniğin sağlam.
    Sağolasın Müzikal abi, burasının konusu değil ama diğer üyelerin affına sığınarak bir soru sorayım. Factoring firmaları hakkında ne öngörüyorsun? Geçen haftadan işfini yakaladım, temel olarak olumlu yorumlar okudum. İşmenle işfin var komple.

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Sağolasın Müzikal abi, burasının konusu değil ama diğer üyelerin affına sığınarak bir soru sorayım. Factoring firmaları hakkında ne öngörüyorsun? Geçen haftadan işfini yakaladım, temel olarak olumlu yorumlar okudum. İşmenle işfin var komple.
    Uzun zamandır o sektöre bakmadım açıkçası. Yanıltmak istemem ama karları iyi geliyor, sanırım onlar da yüksek kredi faizinden pozitif etkileniyorlar.

İşfin özelinde ise şunu söyleyebilirim. İş grubunun halka açık olan en sevmediğim tahtası. Aşırı oynak, istikrarsız. Hiç bana göre değil, ama gitti mi de gider tutamazsın. Bilançoya göre değil kafasına göre hareket eder. Bir zamanlar portföyümde vardı ama oynaklıktan dolayı sattım ve bir daha da almadım. Dikkatli olmakta fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Uzun zamandır o sektöre bakmadım açıkçası. Yanıltmak istemem ama karları iyi geliyor, sanırım onlar da yüksek kredi faizinden pozitif etkileniyorlar.

İşfin özelinde ise şunu söyleyebilirim. İş grubunun halka açık olan en sevmediğim tahtası. Aşırı oynak, istikrarsız. Hiç bana göre değil, ama gitti mi de gider tutamazsın. Bilançoya göre değil kafasına göre hareket eder. Bir zamanlar portföyümde vardı ama oynaklıktan dolayı sattım ve bir daha da almadım. Dikkatli olmakta fayda var.
    Teşekkür ediyorum abi sağolasın.

8.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Teşekkür ediyorum abi sağolasın.
    Ne demek. Rica ederim.

Sayfa 48/330 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz