Originally Posted by
Majesty23
Bana göre sasa ve hektaşın ekmeği bu son 5 yılda yeterince yenmiştir. O geldikleri fiyatları hak ettiklerini de düşünmüyorum, oyak grubu ve erdemoğlu sayesinde bu fiyatlara geldiler zaten. Bu hisseleri kıskandığımı zannedenler çıkabilir ama ben 3 yıldır borsadayım ve bu 3 yılda bu hisselerin artışlarından daha fazla artış yaşadım portföyümde. Önce jantsa, sonra kısa bir süre Erbos egeen, sonrasında alark aksen, sonrasında da gesan smrtg ve en sonunda da alfas ve Europower portföyleri zamanın en iyi giden hisselerine sahip olmamı sağladı.
Bu hafta başında tekrar at değiştirdim, şu anda brslm ve yeotk ve bir miktar da europowerdayım.
Sasa ve hekts son 7-8 aydır ciddi bir atak da yapmadı, oradaki arkadaşların da kazanmaya devam etmesini isterim tabi ancak yenilenebilir enerji borsanın yeni kralıdır bize düşen bu sektördeki en potansiyel hisseleri seçebilmektir.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
sasa ve hektaş daha önceki çıkışlarını hazm etmeleri gerekiyor...koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi diyorlar diye bir laf var...o vakitler sasaya ve hektaşa rakip olabilecek bir sektör yoktu...ama bu gün var ve bu sektör de yenilenebilir enerji sektörüdür...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri