Sayfa 969/1005 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben olsam kesin giderdim çünkü doğadaki bitkilerin çok faydalı olduğuna ben çok eminim ve çokta merakım var .
    Sabah bende karahindiba toplarken bir abiye rastladım ne için topluyorsun dedi ben baskınla cevapladım sen daha iyi biliyorsun dedim o arkadaşın doğradaki bitkilerin suyunu yağını çıkartıp amerikaya dahi ihraç ettiğinden bahsetti 40 kişi çalışıyor yanımda tesisi kurdum diye biraz konuştuk.
    sizin bahsettiğiniz melissa bitki çayı süperdir faydalıdır
    internette abinin sayfası twitteri her neyi varsa öğrenmek isterim konuşuruz kendisiyle
    ökse otunun 1500 metre yükseklikteki çam ağaçlarında olanı çok daha faydalı olduğunu duymuştum.
    değil diyetsiyen , dahiliye uzmanı bile yetmez... endokrinoloji ve fitoterapi doktoruna danışmadan doğadan çer çöp ot toplarsan, karaciğerini böbreklerini hediye paketi şeklinde kucağına bırakıverirler... fermente edilmemiş bitkiler tehlikelidir... sabahleyin esnedin kalktın aç karnına siyah çayı demledin içtin... gün çinde de 20 bardak içtin miden bulanır demirin eksilir falan... bunu yeşil çayla yaparsan ne olur ? yukardıda yazdıklarımdan olur...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    senin patrondan banane yaww o senin sorunun.
    harbi gideceksek, ben kendi patronumdan izin alayım mı diye sordum

ben 2/9/2023 te İST. gidip dönmek için 1 izin zaten almıştım.
    yeni bir izin kağıdı imzalatırım olur biter.
    Ben de onu diyorum işte yaw. Senden önce
    benim patrona sormam lazımdı diye.

3. Bu şekilde haber vardı geçenlerde.

>>>>>>>>>
    https://www.imzagazetesi.com/vegan-f...nda-vefat-etti

Sağlıklı yaşam ve vegan beslenme paylaşımları ile sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan 39 yaşındaki Zhanna Samsonova, Doğu Asya’daki tur sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Son 10 yıldır sadece vegan bir şekilde beslenen Samsonova’nın Malezya’da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ''fitoterapist'' demedim... fitorerapi farmakognozi doktoru...

ahan aşağıdaki yurt paydaşı gibi

www.erdemyesilada.com

steteskopu boynuna asıp paket paket ürün satan , para peşinde koşanlardan bahsetmiyorum...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İtibarlı patronlar asla ufak hesaplar içine girmiyorlar.

İçini boşaltınca oradan çıkmıştım.

Aile içinde belki problem çıktı birbirlerini yediler.

3 genel kurula katıldım.M.Ali Berkman ile papaz olmuştum.
    Şirketin sermayesinin %1 ine kadar almıştım, ,, halka açık oranının galiba %5 inden fazlasını almıştım,neyse sonunda uzlaştık payımı verdiler sattım.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben de onu diyorum işte yaw. Senden önce
    benim patrona sormam lazımdı diye.

Pis7li aradı şimdi. gelin diyor.

izin alabilirsen çadır hazır bende.

Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

3 genel kurula katıldım.M.Ali Berkman ile papaz olmuştum.
    Şirketin sermayesinin %1 ine kadar almıştım, ,, halka açık oranının galiba %5 inden fazlasını almıştım,neyse sonunda uzlaştık payımı verdiler sattım.

YTD
    Yazık o kişinin de adını kullandılar muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

VİOP30 günlük, BofA TEB ve Halk Yatırım long artırmış, İnfo YapıKredi ve Tacirler Yatırım short artırmış, HSBC ve Ak Yatırım short azaltmış,
    günlük takas eşit gibi olsa da kümülatif de hala long avantajlı görünüyor, şu TEB ve İs Yatırım bir kapanmaya başlasa da görsek neler olacak!

Sayfa 969/1005 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •