Originally Posted by
rosense
Ben olsam kesin giderdim çünkü doğadaki bitkilerin çok faydalı olduğuna ben çok eminim ve çokta merakım var .
Sabah bende karahindiba toplarken bir abiye rastladım ne için topluyorsun dedi ben baskınla cevapladım sen daha iyi biliyorsun dedim o arkadaşın doğradaki bitkilerin suyunu yağını çıkartıp amerikaya dahi ihraç ettiğinden bahsetti 40 kişi çalışıyor yanımda tesisi kurdum diye biraz konuştuk.
sizin bahsettiğiniz melissa bitki çayı süperdir faydalıdır
internette abinin sayfası twitteri her neyi varsa öğrenmek isterim konuşuruz kendisiyle
ökse otunun 1500 metre yükseklikteki çam ağaçlarında olanı çok daha faydalı olduğunu duymuştum.
değil diyetsiyen , dahiliye uzmanı bile yetmez... endokrinoloji ve fitoterapi doktoruna danışmadan doğadan çer çöp ot toplarsan, karaciğerini böbreklerini hediye paketi şeklinde kucağına bırakıverirler... fermente edilmemiş bitkiler tehlikelidir... sabahleyin esnedin kalktın aç karnına siyah çayı demledin içtin... gün çinde de 20 bardak içtin miden bulanır demirin eksilir falan... bunu yeşil çayla yaparsan ne olur ? yukardıda yazdıklarımdan olur...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri