Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dayı bak iyi dinle:

benim gibi 1lik 5 lliknen TRADE etmeye uğraşmayıp, trend oyuncusu isen ve ''endeks nereye gidiyor '' diye soruyorsan

yapacağın iş çok basit :

şu grafiği oluşturuyorsun

BOLİNGER-- 5-10-27-55 GHO ve 20 (20 orta bolinger sayılır mavi renkli orda )

bu ortalamalar (küçükten büyüğe veya büyükten küçüğe ) SIRALI ise; TREND GÜÇLÜDÜR

hem sıralı, hemde 5gho üstünde ise çok güçlüdür

TREND ÇOK GÜÇLÜ olduğu için 5 in altına sarkınca bu seferde 10 gho dan destekleyip tekrar 5 üzerine atıyor

ondan sonra kafasına göre ala ala yükseltiyor endeksi

birde ORTALAMALAR ARASINDAKİ FARK, yani uzaklık ne kadar büyükse endeks ayrıca çok güçlüdür (mavi ile sarının durumuna bak, hayvan yapmaz onun yaptığını )

örnek olarak 60 lık bakalım

ayın 1'inde 27 (mavi) ile 55 (sarı ) arası nasıl açık gördün mü ?

MACD sat verince bi satayım dedi... 27 günlüğe erişemeden tekrar yukarı aldı (çünkü trend güçlü )

2 sinde

BOLİNGERİ DARALTTI...

kararını verdi... DOJİ'yi attı... kesti yukarı

bolingeri açmak üçün (fdax ve fdow müsade etmedi, edeydi sürüp gidecekti )

bugün tekrar bolingeri yukarı açmak için sabah zorladı... fakat fdax yine müsade etmeyince...

satıcılar üst bolinger 737 den bi satalım dediler ve sattılar...27 gho altındayız

ama yarın, alt bolinger ile 55gho 716000 de kabaca buluşur

lönkçüler'' şortçuların oranın altına veremeyeceğini iyi bilir ''

o yüzden rahat rahat mal alıyorlar..

120 likten bakarsak:

,

mavi (27gho) nerdeeee... sarı (55 gho) nerde (TREND halen çok güçlü demektir )

(ikili tepeler, negatif uyumsuzluklar bu yüzden oluşur : MACD... RSİ satta iken yukarı gider.. NEDEN ?

borsanın temeli AĞIRLIKLI ORTALAMALARDIR

macd SATTI diye satarsın, batırırlar adamı... AĞIRLIKLI ORTALAMA CANDIR )

mavi yarın 718000 olacak

(aşağı veremesinler diye bolingeride iyice daraltmış )

oranın altına miksen kimse veremez zaten

zaten görüyorsun FDOW dönüyor yukarı...

hepsinin kümülatif dökümü :

buralarda tutup, yine FDOW'dan, şapkadan tavşan çıkarıp, sürecek yukarı

açıklayıcı olmuştur umarım
    Teşekkürler sayın çıtak....anladığım viop30 yarın 7982.....gösterebilirler.....600 puan eksi görür se imkb 100...oradan toparlarsa yükseliş .....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gidip de tanımadığın birisine ortak olmak gibi salakça bir şey yok. Önce ortağın kim olduğuna sonra ne konuda ortak olacağına bakmak lazım.

Dünyada sizinle nasıl alay ettiler ise biz de onlar ile o şekilde alay edeceğiz deniyor.

Ben şirkat açsam bizim firma riskli firma, fakir fukara gidin başkasına ortak olun derim.
    Biraz borsamızı inceledim,Kendime yeni 2-3 tane avlayabileceğim şirket buldum.
    Dersimi çok iyi çalışacağım,tahminim 1 yıl sonra şirketin yeterli çoğunluğunu toplayabilirm.(stratejimi iyi yapamazsam ava giderken avlanmak salakça olur)

YTD

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    gece hayatım sabaha kadar foruma yazmakdan ibaret.bir de küçükken geceleri atesböceği avlardık.

davalıklar mı hâlâ onlar?
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...-ediyor/278182

niye masum böceği avlıyorsun ? neden gereksiz yere tabiyatın işleyişine zaruri sebepler harici müdahalede bulunuyorsun ey fâni ? yolumuzu aydınlatanlar - hmz stbyk
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    çocuktuk aklımız ermiyordu.öldürmüyorduk ama.sadece oyun amaçlı.

saygılar.
    bak portakal suyunu içtin çukulatayı da yedin , kendine geldin dilin açıldı . hazır fırsatın varken ;

Go on my son go on... günah çıkartalım

devam et ... hepsini anlat... dökülllll ...

[IMG][/IMG]
    Son düzenleme : Lucky Player; 04-08-2023 saat: 02:27. Sebep: NOKTALI VİRGÜLDEN ÖNCEKİ HAYDİ KELİMESİNİ ÇIKARTTIM. bilgilerinize arz ederim.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    arkadaşı uyandırın !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Bana göre hayat gayet güzel ama yanlış taraftayım.

Sohbet odasında binlerce dinleyici oluyor, Bazen yönetici şu hisseyi almayın şu adam var, bu adam var vs söylüyor. Dinleyicilerden illa biri geliyor o hissenin tekniği, temeli, ilerideki projeleri vs hepsini anlatıyor size katılmıyorum diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Twitter'da gördüğüm çok disiplinli ve hisse alım satımını ciddiyet ile yapanlar var.

İlgilendiğin hissenin bazı numerik değerleri her gün veya her 3 ayda bir değişiyor ama bazı şeyler değişmiyor. Borsa hareket ederken duygularına yenilip alıyorsun akşam pişman oluyorsun, gidip gidip şu hisseyi alıyoruz vs diyorsun. Bunun için alım satım için ilgilendiğin hisselerde aklına geldikçe işlemek üzere kart tutmak ve oraya önemli şeyleri yazmakta fayda var. Sevmediğin şeyi 5 dakikalığına bile almamak lazım.

Ben uyduruk şeyler yazdım, kişi kendi hissesi ile ilgili daha gerçekçi şeyleri araştırıp yazabilir

Bunun dışında hangi hisselere asla bulaşılmamalı prensipleri olmalı..

Yine aşağıdakiler uyduruk ve çelişkili olabilir, tersi prensipler de olabilir, kişi kendine uygun kafasına yatan prensipler geliştirmeli.

- BISTxx dışına çıkma
    - Şu sektörde asla alma
    - Ortalaa hazmi şunu geçmeyeni alma
    - Hazim peak ise alma
    - Tepede alma
    - Dipde satma
    ...
    ...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    mistikyediliden hayır yok ... ariston günahlarından arınmak ister misin

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    mistikyediliden hayır yok ... ariston günahlarından arınmak ister misin
    Aşağı yukarı her gün tüm hayatıımı tekrar gözden geçiriyorum malesef pişmanlığım yok, yine olsa yine aynısını yapardım diyorum.

Anne baba öğütleri etkiili oluyor.

Benim çocuğum yok ama olsa şu şekilde söylerdim
    - Bir kere Allah dediğini duyayım senin kemiklerini kırarım!

Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •