Sayfa 986/1005 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop LII

Telefonda kuş simgesini arayıp duruyorum, Zengin şımarık çocuk gibi oynayıp duruyor, Elon melonu mavi tik, yok X, kuş ne güzeldi, millet kuşlar gibi cikirdeşip duruyordu. X ne alaka.

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.

2. Ereğli’ye ünlü daldı.
    Deli gibi satıyor, acaba dedirtiyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    AGESA yı not edelim...güzel sinüs grafiği var..BELÇİKA-SABANCI ortak...

1.2 -1.00 dolar aralığı bana uyar..

Halka arzı 3.3 dolar...dibi 1 dolar..şuan da 1.7 dolar..gelirse nasip derim..
    GOGOGOGO..31 TEMMUZ GECESİ 45 İKEN yazıldı..şimdi 54.00

Buraya gelsin alacağın, dediğim hisse oraya gelmeden uçuyor...Kısmetim kapalı

Aldığımın üzerine ÖKÜZ OTURUYOR.

4. Cumhurbaşkanı Erdoğan;

"Yakın zamanda çok güzel müjdeler alacağız.

Ordu ve Rize’de; birinde petrol, birinde doğalgaz var. acabam ne demek ister ,siz viob cemaati bilir heralde.şahsen kışın doğalgaz ı kaçtan yakarız,benzin de o aralar 50 tela yı geçer mi gibim aklıma takılan.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ereğli’ye ünlü daldı.
    Deli gibi satıyor, acaba dedirtiyor?
    Eregliyi almaya gelen adami madam yapıp gönderiyorlar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    arbitraj kapaması da olabilir ereğlinin spotunda... neticede ünlü jo nun istatistiksel arbitraj fonları var... viop tarafında alan satan görükmediği için tahmin sadece...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    cumhurbaşkanı erdoğan;

"yakın zamanda çok güzel müjdeler alacağız.

Ordu ve rize’de; birinde petrol, birinde doğalgaz var. Acabam ne demek ister ,siz viob cemaati bilir heralde.şahsen kışın doğalgaz ı kaçtan yakarız,benzin de o aralar 50 tela yı geçer mi gibim aklıma takılan.
    en son müjdeyi verdiğinde benzin 18 tl idi var gerisini sen hesap et
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    telefonda kuş simgesini arayıp duruyorum, zengin şımarık çocuk gibi oynayıp duruyor, elon melonu mavi tik, yok x, kuş ne güzeldi, millet kuşlar gibi cikirdeşip duruyordu. X ne alaka.

Keşke nedir olric? Hatalarımız efendim. çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
    bugün boşuna girme her yer adnan hocacı kaynıyor hepsi troll hesap heps, bayan engelle engelle bitmiypor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 986/1005 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •