Originally Posted by
Srkn37
dostum tek korktuğuö şey şu boşluk oraya giderse umarım fırsatını bulmaz.Çok üzücü olur
borsada herşey mümkündür dostum...kesin bir şey diyemeyiz...yalnız borsada teknikçileri zaman zaman grafikleri bozarak avlayabiliyorlar ....ki dün 10,60 lardan geçen ay alan bir dostum sitem ediyordu...o aldıktan sonra güya trendi bozacak şekilde gerilemişti o yüzden de arkadaşım az bir zarar ile satmıştı...spekler teknikçileri avlamayı çok seviyorlar..
hisselerde temelciler kolay kolay avlanmaz..ancak çok adi bir patron olursa ?? ve bu patron tahtacı ile işbirliği yaparak bilançoda karı maskelerse ?? temelcileri avlayabiliyorlar...bilançolarda bozulma olmadığı sürece temelciler kolay kolay avlanmaz...
şahsen ben aldığım hisselerde pek tekniğe bakmam..bakacak olursam çok büyük çıkışlardan o kadar büyük miktarda faydalanamam...
tabi bu işi bizden daha iyi yapabilenler var...temeli sağlam hisselerde tekniklerini de kullanarak güzel trade yaparak lot miktarlarını artırabilen arkadaşlar var..şahsen ben yapamıyorum...yapabileni de her zaman tebrik etmişimdir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri