Sayfa 47/137 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 369 - 376 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsada yemek olduğu gibi bazen de dayak oluyor....biz 17 yıllık borsa hayatımızda buna alıştık...en son vbtyz den bayağı dayak yedim...orada ocak ayınca 57 tl den aldığım vbtyz 32 tl leri gördü...ama bu gün 85,50 dedir...kaliteli hissede sabrın sonu selamettir...umuyorum ki bu hisse bizi yanıltmaz...bizi akrabalarımıza ,dostlarımıza ve takipçilerimize karşı mahcup etmez..
    dostum tek korktuğuö şey şu boşluk oraya giderse umarım fırsatını bulmaz.Çok üzücü olur

2.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    dostum tek korktuğuö şey şu boşluk oraya giderse umarım fırsatını bulmaz.Çok üzücü olur
    borsada herşey mümkündür dostum...kesin bir şey diyemeyiz...yalnız borsada teknikçileri zaman zaman grafikleri bozarak avlayabiliyorlar ....ki dün 10,60 lardan geçen ay alan bir dostum sitem ediyordu...o aldıktan sonra güya trendi bozacak şekilde gerilemişti o yüzden de arkadaşım az bir zarar ile satmıştı...spekler teknikçileri avlamayı çok seviyorlar..

hisselerde temelciler kolay kolay avlanmaz..ancak çok adi bir patron olursa ?? ve bu patron tahtacı ile işbirliği yaparak bilançoda karı maskelerse ?? temelcileri avlayabiliyorlar...bilançolarda bozulma olmadığı sürece temelciler kolay kolay avlanmaz...

şahsen ben aldığım hisselerde pek tekniğe bakmam..bakacak olursam çok büyük çıkışlardan o kadar büyük miktarda faydalanamam...

tabi bu işi bizden daha iyi yapabilenler var...temeli sağlam hisselerde tekniklerini de kullanarak güzel trade yaparak lot miktarlarını artırabilen arkadaşlar var..şahsen ben yapamıyorum...yapabileni de her zaman tebrik etmişimdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsada herşey mümkündür dostum...kesin bir şey diyemeyiz...yalnız borsada teknikçileri zaman zaman grafikleri bozarak avlayabiliyorlar ....ki dün 10,60 lardan geçen ay alan bir dostum sitem ediyordu...o aldıktan sonra güya trendi bozacak şekilde gerilemişti o yüzden de arkadaşım az bir zarar ile satmıştı...spekler teknikçileri avlamayı çok seviyorlar..

hisselerde temelciler kolay kolay avlanmaz..ancak çok adi bir patron olursa ?? ve bu patron tahtacı ile işbirliği yaparak bilançoda karı maskelerse ?? temelcileri avlayabiliyorlar...bilançolarda bozulma olmadığı sürece temelciler kolay kolay avlanmaz...

şahsen ben aldığım hisselerde pek tekniğe bakmam..bakacak olursam çok büyük çıkışlardan o kadar büyük miktarda faydalanamam...

tabi bu işi bizden daha iyi yapabilenler var...temeli sağlam hisselerde tekniklerini de kullanarak güzel trade yaparak lot miktarlarını artırabilen arkadaşlar var..şahsen ben yapamıyorum...yapabileni de her zaman tebrik etmişimdir...
    Haklısınız.Zaten şu ortamda heleki endeks direnci zorladığı şu saatlerde boşluğun olduğu yeri göreceğine inanmıyorum fakat burası İMKB herşey olabilir %1 ihtimal bile gerçekleşebiliyor.Direnci şu meşhur toplantıdan sonra kırmaları mümkün mü?

4. ne oldu birleşime ..birden bire hareketlendi..acaba bir kap mı düştü ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ne oldu birleşime ..birden bire hareketlendi..acaba bir kap mı düştü ??
    sıra bize geldi çok bekledik
    şuan heber yok enerji tarafında bir kıpırdanma var ama kısmet

6.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    sıra bize geldi çok bekledik
    dostum bir haftada %50 çıktık...daha bu gün dinlenmiştik.... biz brlsm yatırımcıları gerçekten de başarıya doymuyoruz.... demek ki yolumuz çok uzun..

7. hadi brlsm şu 22,30 civarlarındaki direncini geçiver...ardından da 25,00 tl yi hedef edin... hala enerji hisseleri arasında en ucuz rasyoya biz sahibiz...bunu başaracağına inanıyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hadi brlsm şu 22,30 civarlarındaki direncini geçiver...ardından da 25,00 tl yi hedef edin... hala enerji hisseleri arasında en ucuz rasyoya biz sahibiz...bunu başaracağına inanıyorum...
    buradan dönerse çok şık olur.Bakalım ne olacak

Sayfa 47/137 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •