Sayfa 23/1004 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sezen aksu filozof falan gibi değildir... sadece çok çok çok iyi bir şarkı sözü yazarıdır... şair de değildir , asla... sadece duygularını şarkı sözlerine aktarmakta mahir bir insan.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok o kadar riski alamam hisse senedi piyasası yeterince riskli bana göre. Sadece sohbeti izlerken yabancı kaldığım terimleri öğrenmem gerekecek. Anlayışınız ve sabrınız için tekrar teşekkür ederim.
    Ben teşekkür ederim kolay gelsin.

Oltaya viopta işlem gören hisselerden takılınca bilgi verirsen sevinirim.

Sent from İPhone 16 Pro Max

3. Nijer'de Batı Afrika Frankı kullanılıyormuş. Eski Fransız sömürgeleri ortak pata birimi kullanıyor gibi.

Bir de Orta Afrika Frankı varmış.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bat%C4...FA_frang%C4%B1

https://tr.wikipedia.org/wiki/Orta_A...FA_frang%C4%B1

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Şimdi daha iyi anladım o zaman çok fazla yeni bir serüvene atlamanın gereği yok.
    temettüleri filan da takip etmen lazım.
    saçma bir sistem var orda.
    lönkdeyken (yükselmesine oynamışsan) lönk diye kala kalıyorsun.

şort pozisyondaysan (düşüşe oynamışsan) ay sonunda pozu kapatman lazım. veya eşdeğer miktarda hissesini alman lazım.

kallavi bir tiyo yoksa, uğraşmaya değmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sezen aksu filozof falan gibi değildir... sadece çok çok çok iyi bir şarkı sözü yazarıdır... şair de değildir , asla... sadece duygularını şarkı sözlerine aktarmakta mahir bir insan.
    Sen öyle diyorsan öyledir, Sütbıyık bey. Bence sadece duygularını şarkı sözlerine iyi aktarabiliyor biraz basit kalıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Geçen gün öğrendim Ülkü Aker de kadınmış.

https://www.youtube.com/watch?v=q6Absiogg4o
    Ülkü Aker Anlatıyor... Hangi meşhur şarkısını kuaförü için yazdı?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Sen öyle diyorsan öyledir, Sütbıyık bey. Bence sadece duygularını şarkı sözlerine iyi aktarabiliyor biraz basit kalıyor.

filozof olmayabilir belki ama bir çok yeteği aramıza kattı
    hande yener bunlardan biridir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku

eğer müzisyensen ya da müziğin abc sini biliyorsan , dinlerken müzik kulağı ile dinlersen rahatsız da olabilirsin teknik olarak... fazla detay vermeyeyim... yalnız onno tunç sezenin içinden başka bir ses çıkarttı vokal olarak yani... o da ilginçtir .. sesini farklı kullandırdı... fakat teknik neyse...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 23/1004 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •