Sayfa 30/1004 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    RIZK...

ALLAH'tan gelir...

dilediğini azaltır... dilediğini çoğaltır

(çoğu özel sektör çalışanı KPSS'ye girip kamuya atanmaya çalıyormuş... yıl sonu enflasyon en düşük % 70... asgari ücret 18000... hangi patron verecek bakalım ? )
    Nasip, kısmet, gerçekten ben de sabit gelirliyim. Pandemiye kadar iyiydi. Ama pandemiden sonra resmen 80-90 lara döndü herşey ay başını veya ayın 15 ini bekleyenler için.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yok ben onu ilk başta bereket kemeri okudum

neeeeee

kısmetini açar diyerekten.

sağa sola zıplama... yazdım deftere..1-0 öndesin

kolla kendini

3. Kemal Sunal'ın bir filmi vardı, kendi ayarladığı adamları sokakta kız arkadaşının evinin önünde dövüp kızı etkilemeye çalışıyordu.

Bol küfürlü konuşup vuracağım, tutmayın beni vs asabi adam rolünü uzun süre oynayabilene evlilik kolay. Problemi sen çıkarırsan kontrol sende oluyor, karşı taraf çıkarır ise ona tabi oluyorsun.

Geçen sohbet odasında duydum, yüksek ses ile konuşmak hakaret değildir cezası yokdur dedi birisi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Çıtağın anlamı ne?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Şimdiden biletini al.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    399 x 3 ... ben şimdiden orkestradaki hatunları araştırayım. stratejik eylem planı ve strateji içinde a b c taktiksel yakınlaşma senaryolarını çalışayım. sağolasan şapkalı crash yolda bandicoot firarda mücahit yoldaş...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Nasip, kısmet, gerçekten ben de sabit gelirliyim. Pandemiye kadar iyiydi. Ama pandemiden sonra resmen 80-90 lara döndü herşey ay başını veya ayın 15 ini bekleyenler için.

ne sabiti... hergün burda voptan vuraysın parayı

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kemal Sunal'ın bir filmi vardı, kendi ayarladığı adamları sokakta kız arkadaşının evin önünde dövüp kızı etkilemeye çalışıyordu.

Bol küfürlü konuşup vuracağım, tutmayın beni vs asabi adam rolünü uzun süre oynayabilene evlilik kolay. Problemi sen çıkarırsan kontrol sende oluyor, karşı taraf çıkarı ise ona tabi oluyorsun.
    Hayat gerçekten bir film sahnesi bazıları çok iyi rol yapıyor cidden ama iç dünyalarında mutlular mıdır, bilemem?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ne sabiti... hergün burda voptan vuraysın parayı
    Yok vallahi vop benim için hep ek gider oldu çok şükür

Sayfa 30/1004 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz