Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
ben aldığımdan beridir bir kere dahi trade etmezken ayran gönüllü kwon dostum bir kaç defadır trade yapıyor...kim ona gülerse koşa koşa ona gidiyor...kwon dostum bak her gülene gidilmez..sonra pastadan da meyveden de oraletten de mahrum kalırsın...
sana gülenlerin arkasında sopa olmadığı ne malum...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Maşallah, anlık 22.72 iyi duruyoruz.
boşuna demiyorum herkes kısmeti kadar faydalanacak diye...![]()
gesanı ilk keşif edenlerden biriydim ,tüm beklentilerini ve potansiyelini biliyordum...gesan 20 kat gitti ama ben ancak 8 kat faydalanabildim....geçen hafta 20 lerden aldırdığım bir dostum abe ben sattım ve 20 kat kazandım dedi...
bazen sabır her şeydir...bilgiden de tecrübeden de üstün olabiliyor....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri