Artan

11,55 10 13:55
339,00 9.98 16:01
16,99 9.97 16:05
22,76 9.95 16:00
10,43 9.91 16:05
Artan Hisseler

Azalan

4,77 -10 16:05
315,00 -10 13:55
11,43 -10 16:05
66,60 -10 16:04
6,40 -9.99 16:05
Azalan Hisseler

İşlem

6.732.016.164,75 16:05
4.454.369.467,60 16:05
4.280.512.474,71 16:05
4.082.152.694,92 16:05
3.732.843.938,02 16:05
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bugün yine birileri daha balanu patlatmış

https://twitter.com/yavuzwe/status/1688545604161490944

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bugün yine birileri daha balanu patlatmış

https://twitter.com/yavuzwe/status/1688545604161490944
    1,5 milyonluk ev balonsa işimiz iş. Bütün yatırım araçlarını bırakıp parayı havuca yatıralım.

Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    1,5 milyonluk ev balonsa işimiz iş. Bütün yatırım araçlarını bırakıp parayı havuca yatıralım.
    Şu son yıllarda yaşadığımız enflasyon, insanların kendi emeğini çok değerli görüp, başkasının malını-emeğini bedavaya satın almaya çalışmasına sebep oldu.

Sokaktaki adama sorsak, maaşının en az 30 bin lira olmasını ister, ama aynı adam sebzenin-meyvenin 5 lira olmasını ister.
    Benim aylık 30 bin lira istediğim ortamda, sebzeyi üreten-taşıyan-satan kaç para kazanacak diye düşünen yok.
    Veya ben emeğimi pahalıya satayım, ama bir restorana gittiğim zaman yemek içmek ucuz olsun, aşçının, garsonun, bulaşıkçının emeğini ucuza alayım.
    İyi de, o aşçı ve garson da 30 bin almak istemez mi?
    Sen kebabı 50 liraya yemek istiyorsan, kahveyi 5 liraya içmek istiyorsan, nasıl olacak bu iş? Bedava çalıştırmak için afrikadan köle mi getirelim?
    Aynı şekilde evler de ucuz olsun, ama benim maaşım yüksek olsun.
    Satacağım pahalı olsun, alacağım ucuz olsun.
    Benim yatırımım tavan yapsın, ama evler cüzi rakama düşsün. Tek maaşla hem geçineyim, hem tatile gideyim, hem de "cüzi" ev taksitleri ödeyerek merkezden 3+1 ev sahibi olayım. Mümkünse otoparklı güvenlikli site olsun. Kılı da olsun, pulu da olsun, hem de ucuz olsun. Kafa aynen bu.

Bir gün yine balon balon diye zırlayan birine "fiyatlar kaç olursa alırsın" dedim.
    2019 rakamları olursa alırmış.
    Ulan şapşik, 2019 rakamları olsa sen 1 daire almadan başkası komple mahalleyi alır. Para bir tek sende mi var?

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Şu son yıllarda yaşadığımız enflasyon, insanların kendi emeğini çok değerli görüp, başkasının malını-emeğini bedavaya satın almaya çalışmasına sebep oldu.

Sokaktaki adama sorsak, maaşının en az 30 bin lira olmasını ister, ama aynı adam sebzenin-meyvenin 5 lira olmasını ister.
    Benim aylık 30 bin lira istediğim ortamda, sebzeyi üreten-taşıyan-satan kaç para kazanacak diye düşünen yok.
    Veya ben emeğimi pahalıya satayım, ama bir restorana gittiğim zaman yemek içmek ucuz olsun, aşçının, garsonun, bulaşıkçının emeğini ucuza alayım.
    Sen kebabı 50 liraya yemek istiyorsan, kahveyi 5 liraya içmek istiyorsan, nasıl olacak bu iş? Bedava çalıştırmak için afrikadan köle mi getirelim?
    Benim yatırımım tavan yapsın, ama evler cüzi rakama düşsün. Tek maaşla hem geçineyim, hem tatile gideyim, hem de "cüzi" ev taksitleri ödeyerek merkezden 3+1 ev sahibi olayım. Mümkünse otoparklı güvenlikli site olsun. Kılı da olsun, pulu da olsun, hem de ucuz olsun. Kafa aynen bu.

Bir gün yine balon balon diye zırlayan birine "fiyatlar kaç olursa alırsın" dedim.
    Ulan şapşik, 2019 rakamları olsa sen 1 daire almadan başkası komple mahalleyi alır. Para bir tek sende mi var?
    Evet aynen düşünce yapısı bu şekilde... Ben paramla herşeyi alayım, herşey sabit kalsın yok olmadı hatta düşsün ki rahat rahat alabileyim

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

kapitalistler bile bu kadar emek düşmanlığı yapmıyor, sakin ol. sistem nasıl bu kadar gözünü kör etti.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    kapitalistler bile bu kadar emek düşmanlığı yapmıyor, sakin ol. sistem nasıl bu kadar gözünü kör etti.
    Emek düşmanlığı derken?
    Ev alıp kiraya veren kişinin 40 yıllık emeklerini ayda 2 bin liraya gasp etmeye çalışan kiracılardan mı bahsediyorsun?

Sadece siz mi emek harcıyorsunuz şu dünyada?
    Sizden başka herkese piyango mu çıkıyor?

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Emek düşmanlığı derken?
    Ev alıp kiraya veren kişinin 40 yıllık emeklerini ayda 2 bin liraya gasp etmeye çalışan kiracılardan mı bahsediyorsun?

Sadece siz mi emek harcıyorsunuz şu dünyada?
    Sizden başka herkese piyango mu çıkıyor?
    işte anlamadığın nokta bu: emeği ile çalışarak ev sahibi olmuş kişilerin kendini patron sınıfından görmesi ve gaza gelip tüm çalışanlara emekçilere giydirmesi.

Patronlar çalışanlara hakkını versin, onlar da ev sahiplerine hakkettiği kirayı ödesin.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    işte anlamadığın nokta bu: emeği ile çalışarak ev sahibi olmuş kişilerin kendini patron sınıfından görmesi ve gaza gelip tüm çalışanlara emekçilere giydirmesi.

Patronlar çalışanlara hakkını versin, onlar da ev sahiplerine hakkettiği kirayı ödesin.
    Ben kiracıyım.
    Bu %25 kısıtlama bir zorbalıktır, dayatmadır, toplumsal çatışmayı arttıracak olan haksız ve adaletsiz bir uygulamadır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •