Sayfa 177/1004 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop LIII

yanlız FDOW kötü... FDOW bizi tekrar bi 818000 e sürüklermi onu bilemiyorum

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Bakalim BBVA mi ben mi. Hangimiz tepeyi isaretleyecegiz.
    tam shorta basmalık grafik gibi duruyor değil mi.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen haftalarda haber vardı Borusan için kurulan ortak şirketteki Mannesmann hisselerini aldık diye. Orada şirketin değeri aşağı yukarı belliydi bence.

ABD'de HRC pahalı, Türkiye'de üretip boru göndermek avantajlı olabilir, orada da şirket kurmuşlar. Birbirine rakip olmak istememiş olabilirler.
    ABD hemen anti-damping davası açıyor. Türkiye'den gönderemiyorsun. Göndersen de oradaki yerel üreticinin fiyatından aşağıya satamıyorsun. Sattığın takdirde geriye dönük ceza çıkıyor Anti-Damping davası sonuçlarında. Çelik Boru işinde çok yoğun korumacılık tedbirleri var.

4. GOODY ve KORDS daki herif havlu attı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8259 günlük tepesini geçerse..

ağlatırlar yine. tepe avcılarını.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen haftalarda haber vardı Borusan için kurulan ortak şirketteki Mannesmann hisselerini aldık diye. Orada şirketin değeri aşağı yukarı belliydi bence.

ABD'de HRC pahalı, Türkiye'de üretip boru göndermek avantajlı olabilir, orada da şirket kurmuşlar. Birbirine rakip olmak istememiş olabilirler.
    ok.Mantıklı o zaman.. Zaten piyasada olumsuz bir yanını görmemiş fiyatlama olarak..

7. Mannessman tarafı yıllardır ya biz sizi alalım ya siz bizi alın diyordu zaten Borusan'a. Mannessman'ın işler tökezleyince ibre siz bizi alına döndü. Olumsuz bir durum yok

824450 ilaveleri iptal ettim... dow u bi görelim önce

Sayfa 177/1004 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •