3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
14d
#SONDAKİKA
Nijer ordusu Fransız askerlerine karşılık vermek için yüksek alarm statüsüne geçti.
3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
14d
#SONDAKİKA
Nijer ordusu Fransız askerlerine karşılık vermek için yüksek alarm statüsüne geçti.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
5 dolara endekse kadar önü açık.İlk hedef 4 dolar oradan bi sert düzeltme ardından 5 dolar.
2001 kalkışıda böyle oldu 2005 2006 ya gelindiğinde hala dolarda 2.5 bekleyenler krize gireceğiz kaçın diyenler falan bağıra bağıra 5 dolara götürdüler .
O zaman yabancı!! kontrolünde idi şimdi tamamen badem kontrolünde farkeden bişi yok.O kağıdı alıyor bunu bırakıyorlar diğerini alıyorlar ötekini bırakıyorlar en başta aldıkları süper geride kalıyor sonra ona dalıyorlar bi fasıl.
Bankaları dinlenmeye alır SASA HEKTS ikilisi misal acayip geride kaldı tl bazlı 3x 4x bir ralli başlatabilir istediği an.
Birde enerji grubunu çıkardılar şimdi alel acele de xu100 e alındı falan bi tanesi sanırım.sür tavan tavan
SASA HEKTS arka planda ısınıyorlar.O yüzden düşmezzzzzz düşemez..En fazla düşer gibi yapar bir süre ardından ne olduğunu anlamadan 2 haftada yüzde 30 koyarlar.
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Hamdım Piştim Yandım
Astor spot ile vadeli neredeyse esitledi. Arada 5 lira oynuyordu.
Yer İmleri