Sayfa 202/1004 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop LIII

1. Bi dışarı çıktım nettiniz borsayı. Hani 56 bine düşecekti. Birde iddia vardı. Bu borsanın nereye gideceğini nereye düşeceğini kısa vade kimse bilemez

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vobu bıraktı, uzun bi süredir spotta trade ediyor. Bi ara enjsa sayfasında denk gelmiştim yazısına, genelde egser tahtasında yazıyor, dün de ereğli sayfasında gördüydüm.
    Vob herkesin harcı değil, en sonunda o da doğru yolu bulmuş
    Ereğlide temettü emekliliği yaşamak istiyordu ama ereğlinin bu hali biraz planlarını bozdu arada ereğli sayfasını takip ediyorum orada denk geliyorum yazılarına bu da dün akşam ereğlinin bilanço sonrası yorumu

Ulan kendimizi temettü emeklisi ilan ettik Türkiye de

2 yıldır başıma ne geldiyse bu temettü nanesine geldi Türkiye de

Ne temettü aldım nede olmayacak ne dediysem oldu

Ne yapacaksın sen temettüyü git eşkisi gibi yap yapacağını hayret valla

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tamam gülüm bakayım. Benim stilim senin küreye bakarak tahmin yapabiliyorum. Çalı dibine gel dön bakim sadece fala bakacaz
    Benimki göstermiyor bi bak derdimde yannuş bişii gösterir korkarsın senin kutu doğruyu gösterir bi bak ne gördün bize süüüle
    Hamdım Piştim Yandım

4. Halen tepe yi isaretleyini ters ceviriyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Memedabi nerdesin hanki çalının dibindesin…

Adios

6. Bugün sahilde bile vatandaşlar 3 4 tanesi borsayı takip ediyor,len denize gelmişsin tadını çıkart,korktum şahsen,baya iyi geçirecek ler ama ne zaman
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Darısı sana dayi
    Dayucuğum tam bırakıyım diyorum herifler bi şans daha veriyor. Yarın yeşil kapatsın inan bırakacağım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 202/1004 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •