Sayfa 208/1004 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Zined ustayı örnek olarak gösterdim... En son tura en akıllıları öper... Öpemeyeceği bir zeka düzeyi yok, akıl işi değil çünkü... Bunu en iyi evvelatında dili çok yanan bilir, yani tecrübe işi daha çok...

Endeks longun en çok kazandırdığı kısım rallilerin bitiminden önceki son 2-3 gündür...
    Ben stop oldum Caho, yazdım 10.000 puana stopladım yoksa 15.000 puan daha gitmişti.
    Bakalım yarına, yarının 2% si de şuan makastan cepte.
    Söylenti söylenti üstüne.

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ben stop oldum Caho, yazdım 10.000 puana stopladım yoksa 15.000 puan daha gitmişti.
    Bakalım yarına, yarının 2% si de şuan makastan cepte.
    Söylenti söylenti üstüne.
    El elden üstündür, seni metafor olarak yazdım... Şimdi senden de akıllıları tokatlayacak

Ben bu fışkırtma döneminin başlayacağını ve rallinin böyle biteceğini biliyordum, ara ara yazmıştım...

Ama işte öyle olaylar ve fiyatlamalar oluyor ki yok artık canım daha neler diyorsun ve planından sapıyorsun Zined hocam...

Fışkırtma olmadan rallininn biteceğini düşündüğünüz için zamanınada kendime erdiğim eksi puandan sizede veriyorum nazar boncuğu olarak...

Fakaaat ralliyi en efektif değerlendiren forum üyesi olduğunuzdan mütevellit bir tebrikten benden size...

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    El elden üstündür, seni metafor olarak yazdım... Şimdi senden de akıllıları tokatlayacak

Ben bu fışkırtma döneminin başlayacağını ve rallinin böyle biteceğini biliyordum, ara ara yazmıştım...

Ama işte öyle olaylar ve fiyatlamalar oluyor ki yok artık canım daha neler diyorsun ve planından sapıyorsun Zined hocam...

Fışkırtma olmadan rallininn biteceğini düşündüğünüz için zamanınada kendime erdiğim eksi puandan sizede veriyorum nazar boncuğu olarak...

Fakaaat ralliyi en efektif değerlendiren forum üyesi olduğunuzdan mütevellit bir tebrikten benden size...
    Ben erken indim trenden yazdımya dün.
    Tidebringer, Sel, Sindoma, Emre harika iş çıkardılar.
    Hepsine tebrikler.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bakmayın şaka yazdıklarımı ..şifreyle işim olmaz ..viop hareketlerim ile hiç şaka yazmadım yazmam da ..823 Şort aynen devam ...

Son tradedeki 47bin point(ki 17 si online olmadığından saymıyoruz-online 30bin point olan gene gitti) Yarın 888 ..ikinci şortu yapacağım ..orayı da geçerse ..bir daha memedabi gelene kader viop a ara vereceğim ...

Arjantin dedi şaka sandım ..meğer gerçekmiş.

Longta dursaydım ..ama iş bittikten sonra söylemek kolay tabii....
    Yazı budur ...

Yarın bakalım ..

8522.00 şimdi ..
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hepsine tebrikler.
    Ama en erken de sen bindin... Bende seninle beraber binmiştim Ttrak a ekmeğini yedik az da olsa

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hepsine tebrikler.
    Teşekkürler..Zaman zaman tereddüt de etsem pozları koruyarak buraya kadar geldik. Devamı nasıl olacak yaşayıp göreceğiz...
    Herkes kazansın inşallah....

7. Yarın içemiyecğim için bu gece işi bitireyim

Saat 12 den sonra tüm içkiler şaraptır ...

https://www.youtube.com/watch?v=FNIFEN2aC-8

Tüm dostlarıma bol şans ..huzurlu geceler

8523.75
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yarın içemiyecğim için bu gece işi bitireyim

Saat 12 den sonra tüm içkiler şaraptır ...

https://www.youtube.com/watch?v=FNIFEN2aC-8

Tüm dostlarıma bol şans ..huzurlu geceler

8523.75
    Rüzgarı arkana al da şey et mert ağabey...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 208/1004 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •