Originally Posted by
Ayasofya 2005
Abi gerekirse üç beş gün izliyorum ilk başta hareketini hacmi izliyorum hayalî alıp satıyorum sonra icraat. Benimkiler sığ ve az lot alıp satmaya müsait. Büyük kağıtlarda ki kademe beni yorar. Günlük 5 bin lot alıp satabiliyorum bu hisselerde.
kendini test etmek için , 15 dakikalık gecikmeli veri satın alıp , hayali al - sat yaparak , 15 dakika sonrasında pozisyonun ne olmuş bakmak için , antrenman da yapılır... yalnız bunu yaparken , aracı kurumun sitesinden ilgili hisse senedini yazıp da anlık fiyat abakıp kopya çekmeyecen... insan önce kendine dürüst olmalı...
ne demek yerliye 5 tl olan su , turist gördün mü 15 tle ye yapıştır... işte biz hep bukurnazlıklardan kaybettik... elonoğlu musklar ( elon musk v.b. ) dünyayı değiştirir biz halen kurnaz kapalıçarşı esnafı modunda, düdükleme peşinde...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri