Sayfa 226/1004 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi gerekirse üç beş gün izliyorum ilk başta hareketini hacmi izliyorum hayalî alıp satıyorum sonra icraat. Benimkiler sığ ve az lot alıp satmaya müsait. Büyük kağıtlarda ki kademe beni yorar. Günlük 5 bin lot alıp satabiliyorum bu hisselerde.
    kendini test etmek için , 15 dakikalık gecikmeli veri satın alıp , hayali al - sat yaparak , 15 dakika sonrasında pozisyonun ne olmuş bakmak için , antrenman da yapılır... yalnız bunu yaparken , aracı kurumun sitesinden ilgili hisse senedini yazıp da anlık fiyat abakıp kopya çekmeyecen... insan önce kendine dürüst olmalı...

ne demek yerliye 5 tl olan su , turist gördün mü 15 tle ye yapıştır... işte biz hep bukurnazlıklardan kaybettik... elonoğlu musklar ( elon musk v.b. ) dünyayı değiştirir biz halen kurnaz kapalıçarşı esnafı modunda, düdükleme peşinde...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir umut.Yoksa fakirliğe devam.Kaderimse çekerim

VİOB hikaye.Önemli olan dolar bazlı 8x gidecek hisseyi bulmak
    Pvc hocam ,burda didim,x3 yaptı,halada giderim var diii
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Istanbul'un tepesinde devasa klima var gibi,
    Bu havayı soluyabilmek için Adana'da 1000 tl ve üzeri elek_trinkk Parası ödüyorum.

Dedigim gibi trinkk ve cash.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kendini test etmek için , 15 dakikalık gecikmeli veri satın alıp , hayali al - sat yaparak , 15 dakika sonrasında pozisyonun ne olmuş bakmak için , antrenman da yapılır... yalnız bunu yaparken , aracı kurumun sitesinden ilgili hisse senedini yazıp da anlık fiyat abakıp kopya çekmeyecen... insan önce kendine dürüst olmalı...

ne demek yerliye 5 tl olan su , turist gördün mü 15 tle ye yapıştır... işte biz hep bukurnazlıklardan kaybettik... elonoğlu musklar ( elon musk v.b. ) dünyayı değiştirir biz halen kurnaz kapalıçarşı esnafı modunda, düdükleme peşinde...
    bi arkadaş gecikmeli veri seyrediyormuş ama farkında değil, bakmış düşüş başladı hemen satayım demiş ama tabii farklı bi fiyat çıkıyo işlem ekranında, geciken 15 dk içinde 100 puan aşşaı vurmuş sonra fazlasıyla kaldırmış meğer pala

-iyi ki gecikmeli seyrediyomuşum dedi arkadaş

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Masareti ne haber???

Fışkırıyor.!!!

Titanik batarken orkestra güvertede Keman çalıyordu.!!!

Haydi iyi traşlar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Yanlış gemidesin başkan.
    2018 den beri aynı şeyleri yazıp duruyorsun tarih seni borsa 1 dolardan 5 dolara giderken milleti borsadan arsa dan evden arabadan soğutan birisi olarak yazacak.Aynısını 2001 de de yaşadık 2008 de de.O zamanlar saftık inanıyorduk senin gibi yazan çizenlere..O batacak şu batacak bankalar batık özel sektör de işten çıkarmalar başladı ayy uyy korkup ne var ne yoksa satıyorduk falan
    Bi 3 lü var dı tv de asaf bi sakallı birde bi eleman daha ekonomi programı yaparlar ne buyuracaklar üstatlar diye ağızlarının içine bakar notlar alırdık falan. Şimdi geriye bakıyorum da kendime ne aptalmışım diyorum.
    Hoş değişen hiç bişi yok.Bilim adı altında bilim adamı adı altında ekonomist adı altında yine tv lerde milleti dolandırmakla kandırmakla meşguller..Hepsinin tek bir amacı var cebinizdeki parayı bi şekilde almak.
    Misal seçimden önce faiz artacak bankalar batık düşük faizli tahvil taşıyorlar falan kk öne geçer!! (hiç geçemedi ya) gibi olunca hemen bankaları alıyor (sanki kk faiz artırmayacak) RTE öne geçince de satıyorlar dı falan.Ulan ne komedi işler di ya nee ahahaha
    Garan 17 den geri alım bitirdiği zaman bir çok akıllı çıkıp GARAN senelerce bir daha 17 yi göremez bu iş bitti demişti.
    Yılbaşında 8500 asgariden sonra işsizlik patlayacak diyenler vardı birde nerede o arkadaşlar.

Onun için evet 2018 den beri seni dinleyenler orkestra da çalıyor şu an evet , dinlemeyenler ise paraya para demiyorlar.

Bağıra bağıra ara düzeltmeler ile 5 dolara gidiyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir umut.Yoksa fakirliğe devam.Kaderimse çekerim

VİOB hikaye.Önemli olan dolar bazlı 8x gidecek hisseyi bulmak
    Vakitte geçmiyor yahu
    Hamdım Piştim Yandım

sasa patladı

ereğli 41,90 idi... 41,46 olmuş... akşam ereğli pazarlıyorlardı tv de

41,90 iken yazacaktım ama... dedim buna karışmayım

eregli... 41,90 ile 240 lıkta İKİLİ TEPE görüntüsü oluşuyor

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Covid aşıları ile, istedikleri ölüm oranına ulaşamadılar.
    Yeni aşıları daha kısa sürede hedefe ulaşacak şekilde dizayn etmişlerdir.
    Bize ise aşı için sıraya girip, kolumuzu uzatmak kalacak.
    üstad, öyle komplo teorilerine inanmayın lütfen... ne demek istedikleri ölüm oranına ulaşamadılar ? çok satılan bir sakızın içine bi şey koyarlar , ne bileyim suya bi şey katarlar belli bölgelere , istedikleri vadede istedikleri kadar dünya paydaşını bu dünyadan yolcu ederler. inanmayın böyle komplo teorilerine lütfen. ayrıca asprinin bile yan etkisi var... ne bileyim aldığınız kalp ilacının prospektüsünde bile kalp durmasına sebep olabilir yazar...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 226/1004 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •