Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Aselsanin piyasa değerini geçiyormuş bir de [emoji3] ytd. Aman diyeyim.

Sent from İPhone 16 Pro Max
    Gidişat o.. İlginç kısmı bofa ve qnb hala mal alıyordu tahtada... Garip

2. Ne güzel gidiyordu borsa..
    Şimdi düşmez falan sohbetleri başladı hafif kıllanmadım değil...

3. 3. çeyrek mevsimselliği yüksek dikkatimi çekenler : Aefes, Ccola, Mavi. Migros'un da 3.çeyrek mevsimselliği yüksek ama baya bir fiyatlandı, spotta tutmaya devam ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    günaydın ...son olarak sahol aldım günlük az önce .. tradelik son alışım ..
    bir süre kısa vadeli alım yapmayacağm artık .. elimdekileri veriyorum .. tup aksen ve bankaları verdim.. kısmet ..bol şans
    ve sahol + %3 daily high 61,80.. .. 1/3 .61,60 realize .. 2/3 dursun bakalım .. ..tradelik 2 hissem var .artık almayacağım bir süre .. alan alsın..satan satsın ... .ben çıkar size bol şans ..dalga çalışayım ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1.30 dolar endeks hala bekliyormusun oralara gelmeden hisse almam yazmıştın ama tahtalar gidiyor
    pıst 100 4 senede %1190 gitmiş netaşa kadar ne tahtalar gitti
    1.30 dolara gelir demedim...eğer sp500 de-global kriz olursa orası MÜMKÜNDÜR DEDİM...''ORASI imkanszdır '' demek doğru değildir demiştim.Yani kesinlikle global kriz-sp500 de çöküş koşuluna bağlamıştım...
    ..

Benim almam dediğim nokta 1.88 dolardı.Kriz olmasa(sp500 de) bile oraya gelmeden orta vadeli hisse almam...

ORTA VADELİ ŞUDUR: 4-8 hisse alırsın..STOPLOSSS YOKTUR...ve dolar bazlı en az %200 kar beklersin...yılda bir kere al...6/7 ay sonra sat..

netaş olayı 3 aylık bir olay..3 ay önce 44 den birisi al demişti(sn.devil)..bende netaş 1 dolar olmadan almam dedim..culpable vs. hatırlar..

netaş, 19 dan döndü...

yoksa 1-2 yıllık konuşma değil..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ne güzel gidiyordu borsa..
    Şimdi düşmez falan sohbetleri başladı hafif kıllanmadım değil...
    emre hergün yeni bir haber pompalanıyor bu yüzden arabayı kullanan uzun mola vermiyor arada tuvalet molası verip dikine çıkıyor , ama her dik çıkışın inişide oluyor ha orada frenli iniş olursa sıkıntı yok bu yüzden yolculukta temkinli olmak gerek.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vakitte geçmiyor yahu
    15:30 abd enflasyon verisi var....altın ve gümüş ons da fışkırtma bekliyorum....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1.30 dolara gelir demedim...eğer sp500 de-global kriz olursa orası MÜMKÜNDÜR DEDİM...''ORASI imkanszdır '' demek doğru değildir demiştim.Yani kesinlikle global kriz-sp500 de çöküş koşuluna bağlamıştım...

Benim almam dediğim nokta 1.88 dolardı.Kriz olmasa(sp500 de) bile oraya gelmeden orta vadeli hisse almam...

netaş olayı 3 aylık bir olay..3 ay önce 44 den birisi al demişti(sn.devil)..bende netaş 1 dolar olmadan almam dedim..culpable vs. hatırlar..

19 dan döndü...

yoksa 1-2 yıllık konuşma değil..
    devil dediğin sacro mu
    netas dediğin tarihte 20 liradan 40 liraya gelmiş ,
    aynı tarihten itibaren bademlerin tahtalarına bakarsan daha iyi çıkarım olur bence
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •