Bence de b deyip geçmeyeyim, ilk 3 zar yek, dü, se.
Son 3 zar dü, se, cihar.
Buna göre orta sıra penç, cihar, şeş olması gerekir.
Bence de b deyip geçmeyeyim, ilk 3 zar yek, dü, se.
Son 3 zar dü, se, cihar.
Buna göre orta sıra penç, cihar, şeş olması gerekir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bal mevzusu bitti ise, etli butlu konulara geçelim, bari aldığınız balların hakkını verin.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sayın Achiles;
Uzun zamandır sayfayı takip eden biri olarak belirtmek isterim ki;
Yazılarınızı gerçekten ilgi ile takip ediyorum.Bilgi birikiminizi, bakış açınızı tebrik ederim.Eskiden Merlin diye bir arkadaş yazardı hisse netde.Onun yazılarınıda çok beğenerek okurdum.Kendisi çok yüksek bir eğitim almış biri değildi ama kelimeleri kullanmasını çok iyi bilirdi.Bu akıp giden hayatta güzel olan şeyleri de hatırlamak ve onurlandırmak adına bunu yazmayı doğru buldum
Kaleminize yüreğinize sağlık.
Son dakika haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener e yerel seçim çağrısı yaparak, -Ülke hayrına yerel iktidarda komşu olalım.- ifadelerini kullandı.
https://www.mynet.com/son-dakika-mhp...m-110107148749
Çok teşekkür ederim Sn Dealer35,
Sadece vicdanın sesi, samimiyet ve adil paylaşım, o kadar.
Çok ciddi üslupla yazınca, nedense sıkıcı oluyor ve etkileşim eksikliğine yol açıyor.
Biraz 'layt' üslupla yazmak sanırım, hem akıcı hem de daha sade oluyor.
Sn Merlin'i hatırlıyorum ben de, onu ima etmediğinizi bilsem de, dışarıdan okuyanların yanlış anlamasının önüne geçmek için belirteyim, o ben değilim. Nickim hep aynı 2003 den bu yana, öncesindeki nickimi hatırlamıyorum, Trader55 gibi sıradan bir şeydi sanırım, yani 2003 öncesinde de forumdaydım, 2000 zirvesi ve düşüşü ve öncesi buralardaydım diye hatırlıyorum, ama forum sürekli değişti, çok da emin değilim.
Size ve topiği sessiz ve uzaktan takip edenlere tavsiyem, katılın etkileşime, bilgi paylaşıldıkça büyür, yeni nesil sosyal medya bize göre değil, en azından bana göre değil, çok farklı bir dinamiği var, alışamıyorum.
Saygılar selamlar...
Yer İmleri