Sayfa 287/1004 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ben de babamın doğduğu yaştayım diyorum. kadınlar sorunca bu yanıt işe yarıyor ( test edildi onaylandı) önce tuhaf bir bakış sonra patlamalı kahkaha
    Zihinsel engelli kadınları mı tercih ediyorsun

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Zihinsel engelli kadınları mı tercih ediyorsun
    gece hayatında sohbetin akışına göre işe yarar. git biraz ortam gör, nerelere takılıyorsun yanlış yerdesin...

ayriyetten insanların fiziksel zihinsel durumları ile ilgili espri yapılmaz, insana bu yakışan değildir, bunu öğrenemediysen bu yaşa kadar, heyhat naçar kalansın ömür içinde kendini tanımını bulma yolunda.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. AGHOL bilançosu beğenilmiş. Konsolide borçlarından dolayı aşırı iskontoluydu bence.

Geçen FDO oranı artmıştı bir ortak satmış olmalı. BIST30'a girebilmesi için biraz hacim gerekiyor. Bir miktar daha hisse satmaları lazım.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    mesela senin iki kız kardeşin olaydı da , ve doğuştan zihinsel engelli olalardı, gene bu soruyu sorar mıydın ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Isparta'ya yolu düşenlerden haberim olsa da bir soluklanıp buzdolabında soğuk suyum mevcut olmadı karnı aç olanlar içinde bir bulgur pilavı yanında da bir baş soğan ve yoğurtla karınlarını doyurabilirim haberiniz ola .....
    Aklıma ilk siz geldiniz.yalnız geceyarısı geçtim colukcocuk perisan halde.
    Egirdir e giderken yolustu meyveagaclari alti semaver keyfi hayalimiz vardı ama bu seferlik olmadı nasip.
    Istanbul da niyetlenip de gorusemedigim dostlatda oldu.
    Not hava muhalefeti nedeni ile tatili yarida kestik bir bakıma.

Endex hakkında yıl sonu icin bir öngörünüz var mı Sn rosence?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. saatlikler dakikalıklar tekrar izleye döndü, teknikçilerin malını ütüyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    yok o kadar yokum erken başladım borsaya, tidebringer gibi, ama başlamaz olsaydım dedim çoğunlukla, kötü bir alışkanlık!
    Hemen hemen aynı durum...

Hele bir de borsayı Koza grubu hisselerinde öğrendiysen...

Borsanın ne kadar çirkefleşeceğini, iç içe yapılanmalar ile milletin nasıl alavereye getirildiğini tecrübe etmişsin demektir...

O yüzden uzun vadede BİST 30'dan şaşmayacaksın...

8. Borsa işini bu kadar karmaşıklaştırmak gereksiz. Bazı "beyzik" teknik ilkelerin (dow teorisi) uygulanması yeterli. Esas mesele para yönetimi..

Sayfa 287/1004 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •