Sayfa 459/608 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Haber, bilanço vb önemli değil, "azap formasyonu" tam gaz devam. İşlemlerin çoğunun fiktif olduğunu düşünüyorum. Amaç olumlu koşullarda dahi olumsuz bir görüntüyle fiyatı baskılamak.

Tabii riskleri var. Bugün bunu biraz hissetmiş olmalılar.

Balmumcu arsası hep hep merakla beklediğim bir proje, belki de eski çalıştığım iş yerine yakın olduğu için ilgimi çekiyor, ruhsat alındığın göre yakında bir proje çıkar ortaya, konumu çok iyi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Haber, bilanço vb önemli değil, "azap formasyonu" tam gaz devam. İşlemlerin çoğunun fiktif olduğunu düşünüyorum. Amaç olumlu koşullarda dahi olumsuz bir görüntüyle fiyatı baskılamak.

Tabii riskleri var. Bugün bunu biraz hissetmiş olmalılar.

Söz sanırım şöyleydi: "Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak" İşte öyle
    birkaç toplu iğnede biz batırdık hissettirene kadar devam...
    nasip....

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    birkaç toplu iğnede biz batırdık hissettirene kadar devam...
    "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

4. TİCARİ AHLAK Ameddddd!!!! Endekse sövdüğünü biliyorum Ameedddddd....

Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....

5. Endeks nerede ise tavan yapacak, bu karektersizler cibiliyetsizlikte tavanı tercih ediyor..

Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....

6. Bilanço haftası geldi çattı naçizane olarak bende tahminimi yapayım 8,3 mia olarak bekliyorum . Değerli dostlarımızın da tahminlerini alabiliriz

Konsolidemi solomu belki bazı asetleri yatırım amaclı yapar [emoji12][emoji3060]
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Bilanço haftası geldi çattı naçizane olarak bende tahminimi yapayım 8,3 mia olarak bekliyorum . Değerli dostlarımızın da tahminlerini alabiliriz
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Değerleme raporundan edindiğim izlenime göre Büyükyalı stoklardan yatırım amaçlı varlıklar sınıfına geçecek görünüyor. Bu gerçeklşirse dönem karı tahminlerin ötesine geçer.

Bir süredir hisse sırasındaki işlemler de bu yönde işaretler veriyor, ancak şöyle bir gerçeklik var: OZKGY spekülatif bir hisse olmaktan çok manipülatif bir karakter sergiliyor. Bilanço değerleri ancak çok uzun vadede fiyatı belirler. Kısa vadede OZKGY hisse fiyatında ne yazık ki manipülasyonun yönü ve boyutu etkili olacaktır.

Bizim yönümüz ise açık. Haksızlığa karşı mücadeleye, manipülasyon yapanlara Dimyat yollarının taşlı olduğunu göstermeye devam edeceğiz.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Sayfa 459/608 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •