Sayfa 984/1003 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. dün ve bugün dolaştığım müşterilerimde üst üste birşeye denk geldim.

bugün mesela hayatında bilgisayar kullanmamış,google ne desen cevaplayamayacak adamlar borsadan bahsediyordu tabi hiç aralarına girmedim ancak dikkatimi çekti.

sana kaç lot geldi halka arzdan filan diyorlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün bizim pazardan fiyatlar;

Bamya 100
    ayşe kadın 60-90

yeşil nektarin 60
    domates 20-30 pembesi 35

Dolmalık biber 25-30

Neyse bu hafta dayanamadım yeşil fasulyemi aldım a.q Parayı mezaramı götüreceğiz
    Hani biri vardı akşam pazarına gidin diyen. Ne yapalım akşamı bekleriz. Şaka şaka bizde bamya 3 5 cm likler 70 tl biber 30 domates 10 20 fasülye 50 60 karpuz 8 10 kavun 10 15 kg vs vs

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    dün ve bugün dolaştığım müşterilerimde üst üste birşeye denk geldim.

bugün mesela hayatında bilgisayar kullanmamış,google ne desen cevaplayamayacak adamlar borsadan bahsediyordu tabi hiç aralarına girmedim ancak dikkatimi çekti.

sana kaç lot geldi halka arzdan filan diyorlardı.
    Baya yüklü bir miktarla borsada olan şahsım için çok kötü bir haber)))))))Malum hikaye,anlatmaya gerek yok,herkes biliyordur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Baya yüklü bir miktarla borsada olan şahsım için çok kötü bir haber)))))))Malum hikaye,anlatmaya gerek yok,herkes biliyordur.
    Bunlar halka ara geliyorlar; Büyük çoğunluğu henüz kafese girmedi dışarıdaki yem çok lezzetli olduğundan yakın zamanda kafesin içindeki yemide tatmayı deneyeceklerdir.

Benim kağıt 2011 de halka arz edildiği değerin altında işlem gördüğünden sıkıntı yok ))))))))Kağıt dolar bazında ,emlak bazında ,altın bazında,kıl ,tüy aklınıza ne gelirse hepsinin bazında enflasyonun uğramadığı tek şey.Mucize gibi, fiyatı hep düşük ,hep düşmeye meyilli .

Şimdiki halka arza katılanlar arada bu tarz hikayeleri okumalılar incelemeliler,borsadır adama evin yolunu şaşırtır.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim kağıt 2011 de halka arz edildiği değerin altında işlem gördüğünden sıkıntı yok ))))))))Kağıt dolar bazında ,emlak bazında ,altın bazında,kıl ,tüy aklınıza ne gelirse hepsinin bazında enflasyonun uğramadığı tek şey.Mucize gibi, fiyatı hep düşük ,hep düşmeye meyilli .
    IHYAY mı ?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu kez benzine pompa varmış.
    Ahanda detayı.

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.
    Neyse bu defa beni pompalamayacaklar desene
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 984/1003 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •