bofadakiler bugün bize bakmıyordır bence onlar abd ile ilgileniyorlardır![]()
bofadakiler bugün bize bakmıyordır bence onlar abd ile ilgileniyorlardır![]()
bir halt olacağı yok.
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
2.90 3 dolarlarda direnci var sözümona.asıl direnç 3.20 dolarda idi ama geçen sefer 3 dolardan çevirdi aşşa.
Bu seferde 2.90 3 dolarda zorlanıyor muşcasına hareketler falan bi takım o biçim işler.Bastı basacak falan sanırsın 1.50 dolara gidiyoruz buradan falan. neee ahahahahaha
TA cı avlayıp gerisin geri parçalayıp atmasını bekliyorum 3 dolar sözde direncini.
Bir posta TA avı da 3.20 dolarda olacak oradan sert basıp yine 3 dolar üstü tuzaktı ulaaaaaaaaaa dedirtip çok sert gerisin geri tabi.
Bu 2 hareket ile piyasadaki bütün shortcu çöküşcü konkordato battık cı ekibin temizlenmesi ile pirupak 3.80 3.90 dolar potaya girer bu durumda.2023 içinde beklentim.
Bugün tam Nisan ayındaki gibi bir piyasa.
Hacim ölü, 1. sırada Astor var. Ekseriyetle kırmızı yakıyor kağıtlar.![]()
Yer İmleri