Alışık olduğumuz Deva hareketleri değil bu durum...Bu hareketleri boşuna değil, arkasında bir şeyler var ama, (satış, biotech ilaç lansmanı vs. olabilir) kokusu kısa zamanda çıkar herhalde...
Alışık olduğumuz Deva hareketleri değil bu durum...Bu hareketleri boşuna değil, arkasında bir şeyler var ama, (satış, biotech ilaç lansmanı vs. olabilir) kokusu kısa zamanda çıkar herhalde...
"Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."
Diğer alıcı .. 36 BİN lot
Diğer satıcı 830 BİN lot
1.6 MİLYON lot 68.43 maliyetle
tek kurum üzerinden alınmış
son hafta içinde
Onu ben farketmemiştim iş normal iş sanıyordum 3 gündür yukarı ivmelenmesinde iş yatırımında cok katkısı olmuştu 50 bin lot + şuanda aynı kişi ya da kurumsa akşama doğru arttırıyor genelde alışlarını bakalm takibe devam
Birde %5 eksi olmasına rağmen satıcı kısmında diğer 65 bin lot ile en cok satıcı hacimsiz düştü yani biri cıkarıp 100 200 bin lot satmadı mal toplu bundan sonra ne olacak bakalım endeks toplarsa + ya da yataya yakın kapatır diye düşünüyorum
Genilaç 2. ceyrek değerleme raporundan :
Şirketimizin portföyünde bulunan 68 adet ilaç ruhsatının gerçeğe uygun değeri
5.733.983.000 TL hesaplanmış olup söz konusu değer 30.06.2023 tarihli finansal tablolara
yansıtılmamıştır. Önümüzdeki dönem finansal tablolarında bilançomuzun aktifinde duran
varlıklar içerisinde “Maddi Olmayan Duran Varlıklar†kaleminde yer alan ruhsatlarımızın
gerçeğe uygun değeri yansıtılacaktır.
bunu devadanda istemeliyiz ruhsatlarının değeri nedir bilmediğimiz bir değer ben mail atacağım bu konu ile ilgili müsait olanlar mail ya da arayarak şirketi sıkıştıralım 68 ürünün ruhsat değeri oysa devanın 69 ülkede 1029 ruhsatı var... Gizli hazine resmen.
genilacın durumu ile ilgili acıklamayı yapıp
Devanın ilk çeyrekte 1029 ruhsatı olduğunu bilmekteyiz bu ruhsatların değeri nedir sizlerinde bu konuda bir çalışması varmı genilaç gibi Maddi olmayan duran varlıklar sınıfında yayınlanabilmesi için çalışmalar yapılmasını yatırımcılar olarak rica ediyoruz.
bu şekildede isteği talep ettim cevap gelirse paylaşırım sizlerle müsait durumda olanlar varsa arayarak ya da mail ile şirketi sıkıştıralım derim.
Yer İmleri