Sayfa 434/1004 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bütün dünya güldür güldür enflasyonist bir ortama girerken bütün MB ları şu şekil faiz artışı için eli hazırda beklerken

90 larda aşırı yüksek faiz tecrübesi yaşamış enflasyona aşırı teşne bir ekonomiye sahip bir ülkede tutupda faiz indirmek yeterince delilik değil diyorsun yani

Piyasa bizim kine gösterdi mi 1.5 sene zarfında?
    Bizimki işin öyle olmadığını anladı....dünya da uygulan faize dayalı ekonomik proğram ı anladı....bunun dışında hiç bir devlete izin vermezler....
    neyse GÜMÜŞ ons ile ilgili düşüncen nedir....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Petkimde azerilerle kutusuna gidiyordu
    Zencilerin elinde Hilti vardı. Niyetleri çok kötü makineyi bozacaklar allem

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm nerdesin sen meraktan öldüm, pazarda durumlar nasıldı, salçalık domatis fiyatları düştüyse alalım kışlık için
    Gonya pazarı köylü sebzeleri bedava sanki. Çoğu karpuz fiyatına. Ben iki haftada alacağımı aldım salçalık biber domates yoktu pazarda daha. Ben iki yıl salça almam zamanında 10 TL ye aldım kg domatis biber salçasıni da 15 den aldım.

bu endeks neden alınır ? ne karı olur... 836500 ü taciz etmekten başka amacın ne olabilir ki ?

diye sorgulamadan

833800 den şort denedim... 833850 üzerinde 2. kapanışta istop

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki
    pişman olacaksın günün birin deee.
    https://www.youtube.com/watch?v=oQUhfAQJAz8

henüz tam girmedim. ama ona uzun girecem.
    seni bilmem ama, ayafosya uzun seviyor bildiğim kadarıynan.
    Ben kısa seviyorum. Öyle mal alıp uykuyu kaybetmeye gerek yok. Bugün Bozkuşun pisldesinin parası yok. Un mu olsak diyorum ama robot var bir oyana bir bu yana sallayıp durur

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gonya pazarı köylü sebzeleri bedava sanki. Çoğu karpuz fiyatına. Ben iki haftada alacağımı aldım salçalık biber domates yoktu pazarda daha. Ben iki yıl salça almam zamanında 10 TL ye aldım kg domatis biber salçasıni da 15 den aldım.
    Bu kış çok zorlu ve çetin geçecek, sebzeler ucuzlayınca kışlık konserve yapmayı düşünüyorum, çuvalla un şeker çay da stoklarsak aç kalmayız, yakacak içinde çam pozalağı topladık mı tamamdır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bizimki işin öyle olmadığını anladı....dünya da uygulan faize dayalı ekonomik proğram ı anladı....bunun dışında hiç bir devlete izin vermezler....
    neyse GÜMÜŞ ons ile ilgili düşüncen nedir....
    Ben birşey anladıklarını ve çizgilerini değiştirdiklerini düşünmüyorum.
    Piyasada kredi mevduat faizleri ortada iken şaka gibi 8.5 olan faizi 17.5 a çekmek bişiyi anlamanın işareti değil.
    Gaye hanım birde böyle açıklamalar falan sanırsın FED başkanı.
    Piyasada da kendine ekonomist diyenler falan böyle başlarını emme basma tulumba gibi sallayarak yavaş yavaş artırmalı tabüüüü yoksa piyasa zora girer falan tarzı yazılar videolar ahahahaha kahkahalarla gülüyorum yeminlen..
    Şimdi bu forumda da okuyorum zaman zaman yok sıkı para politikasına geçilmiş de falan çakılış çöküş bitti bu iş falan..Nakit kral falan..ahahahah neee..
    Satır aralarını okursan Gaye hanım 2025 dedi Memed abi ise 2026 yı işaret etti.
    2026 ya kim öle kim kala.Mesela Memed abi görevde kalmaz 2026 ya falan

Gümüş ve altın ons olarak dolar bazlı yatırım düşünüyorsan hiç sevmediğim ikili bunlar.geviş getiriyorlar senelerdir.
    Normal de FED faiz artırım sürecine girince bütün egonomistler çakılacak kaçın falan dediler idi.
    Tuttu 2000 dolara çıktı ama üstüne izin vermedi birileri nedense.
    Hemen egonomistlerin bahaneleri hazırdı
    Eeee savaş gerginlik falan.
    Yani bakarsın FED faiz indirimine girer bu da paldır küldür 1500 dolara düşer mi düşemez diyebilir misin?

Haa tr de gr altın dolara alternatif bir yatırım olarak yapılabilir tabi.
    Yoksa dolar bazlı yatırımın alternatifi çok.

8. Bugün de karelim gidiya.

Sayfa 434/1004 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •