Sayfa 19/1001 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Bu toplumda bir garip gençlik yetişmiş...

Bir arkadaş geldi ya oğlana iş lazım...Dedim ki teknik bir işte çalışıp meslek edinmek ister mi...OOO neden olmasın falan...Adama iş ayarladım 15k maaş artı yol yemek falan ; Oğlu işi beğenmemiş...Babanın sırtına binmek daha kolay a.q

Toplum evladına tapınmaya başlamış...

Dipnot: Adamın teknik bilgisi sıfır...Hem sertifika alacak hem meslek öğrenecek hem yiyip içip gezecek ...

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    30. Gün

26,95 - 27,05 bandı devam
    bitsin artık şaap formasyonu ,egzojen'den şov bekliyoruz artık .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım kalaylıyorlardı. İhtiyar olsa senin gibi düşünürdüm bunlar acıyı çeken cinsten. Hele biri vardı dümdüz gidiyordu.
    Düz gider yamuk gider, önemli olan sandıkta g. vermemesi.

% 52 Oy çıktı yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    bitsin artık şaap formasyonu ,egzojen'den şov bekliyoruz artık .
    Merdiven sistemine geçildi.
    Bir sonraki basamağa ne zaman çıkılır, basamağın yüksekliği ne kadar olur bilinmez.

5. Doğrudur yanlıştır bilmem

Borsada yatırımcı sayısında yeni rekor: 2 haftada 500 bin arttı

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun yayımladığı verilere göre borsada yatırımcı sayısı 5 milyon 630 bin 160 kişi ile rekor tazeledi. Verilere göre 15 günde yatırımcı sayısındaki artış 537 bin oldu.

Memlekette enayi kaynıyor.!!!
    Beleşe peynir fare kapanında.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı nın ardından değerlendirmelerde bulundu. Ekonomiye yönelik önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi; Asgari Ücret ve Emekli maaşlarıyla ilgili bir huzursuzluk ortaya çıktı. Kamu işçisi, memuru nasıl ortada bırakmadıysak çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz.

Ek bütçede deprem bölgesinin kalkınmasını sağlayacak projelere verdik. Hem bütçe gelirlerini artırmaya hem de bütçe dışı kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızın semarisini gördükçe kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz. Milletimizin serinkanlı olarak bize güvenmelerine ve ülkelerinin geleceğine sahip çıkmayı istiyorum.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...urlara-1777533

Pis fakirler.

Yilbasi civari diyor adam is'te.

Bize güvenin ve ülkelerinin geleceğine sahip çıkin diyor.

Daha ne desin..

emekliye atıyorum 4.000 tl zam yaptım demek için yılbaşına kadar ne çalışması yapılır ki
    aslında diyorki verdiğimiz maaş zamları için daha yeni vergileri arttırdık şimdi bide sizin için arttırırsak altından ne siz ne biz kalkamayız
    az acınız geçsin yılbaşına zammı verip yeniden verileri koyarız
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 19/1001 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •