Originally Posted by ayhan53 hemen su koyverecekte az daha artırabilme yolunu arıyor az dayanın sayın reisim 2 defa daha arttırdım mı bitti diyor Düzeltme açıklaması gelmiş. Gayrıresmi..Türkiye yi değil Fed i kastetti demişler
Bence de adam TR ye daha alışamadı. Global düzeyde hala görev yapıyor. Originally Posted by emregunes Düzeltme açıklaması gelmiş. Gayrıresmi..Türkiye yi değil Fed i kastetti demişler SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım. beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Originally Posted by şahna Bence de adam TR ye daha alışamadı. Global düzeyde hala görev yapıyor. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Alışmasa sanki daha iyi gibi Bakalım seçimi görebilecek mi? Seçmenleri çok rahatsız . Vergiler, enflasyon,emekliye verilmeyen zam vs derken davul onun sırtında... Ama tokmak kimde biliyoruz. Ne zaman vuracak bakalım...
Originally Posted by emregunes Düzeltme açıklaması gelmiş. Gayrıresmi..Türkiye yi değil Fed i kastetti demişler başka ülkelerin iş içlerine karışmayalım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by sindoma53 başka ülkelerin iş içlerine karışmayalım Valla Bulut adamı sabahın köründe itekleyip çıkarmışlar açıklama için sanki Ürkütüyor bunlar beni... Açıklamaları da arkadan düzeltiyorlar..
Forum Rules
Yer İmleri