-
Önümüzdeki sene bankalar sıkı para politikası nedeniyle kar payı dağıtım izni alamayabilir veya çok düşük bir temettü dağıtımı yapmak zorunda kalabilirler. Bu durumda TL deki değer kaybı nedeniyle sermayelerini güçlendirmek adına kar paylarını bedelsiz sermaye artırımı olarak kulandırabilirler. Bu benim kişisel görüşüm.
-
düşündüğünüz gibi olursa bu yatırımcı için güzel bir haber
-
Akbankta 1 çeyrek bilanço sonrası epey kötü fiyatlammıştı. Bilançosu iyi değildi. Aynı durum İşbankası içinde geçerli. Kötü gelen 2 çeyrek bilanço sonuçları ve kötü fiyatlama. 3 çeyrek sizce ne yapar umut varmı.
-
Çok büyük aksilik olmadıkça yıllıkta iyi bilanço bekliyorum yine iştiraklerinin sayesinde.
-
Selam arkadaşlar Algyo mağdurları olarak değeri 100-200-300 tl olan Alarko gyo hisseye bakmanızı incelemenizi ve şans vermenizi arzu ederim yatırımcı tavsiyesi değildir inceleyin anlatın tanıtın
Spekülatörlerle yatırımcı gruplar kavgalı
Patron Alarko holdingin fiyatlamasını fena halde hayranlıkla izler olmuş
Leyla Alaton Algyo nun fiyatlaması ile ilgilendiğini ve değerine gelmesini istediğini gerekli çaba işe ortaya da koymalı bu bir emir değil Yatırımcılarının ricası
Yazdıklarımı umarım anlaşılıyor arkadaşlar
Şu ekonomist olma meraklısı iktidar yüzünden borsamız mahvoldu en dandik enerji hisseleri baş ya o edildi en değerli hisseler rezil rüsva edildi bu millete bu iktidardan çok daha iyileri layiktir
İktidar borsada cidden iyi sağlam şirketlere sahip çıkacağını gösterseydi ve halka arz vurgunlarına müsade etmeseydi ,belki de çok daha erkenden yerlerde sürünmeden Bu Algyo adındaki şirket çok iyi yerlere gelirdi !
-
Deniz kardes naptin? Magdur dedigin hisse 2 kati gitmis ya secimden sonra.
Ayrica Alarko'da ve diger holdinglerde de op yaptilar. Yoksa cogu 30'dan atilacakti, yerlerine xtirik sirketler gelecekti. Su anda Petkim, Koza, Odas ve Kardemir dusme hattinda.
Robot olayini abim deniyor disarda. Iyi teknikcilerle calisiyorum ama verimli degil, optimize etmek gerekiyor dedi. O baksin ben de bakacagim sonra.
-
Aralık 2022
Alarko holding 91 tl gördü
Algyo 87,5 gördü
Şu an Algyo 85,50 üstü fiyatında bölünmüş hali 38 x2,25 = 85,50 tl eski fiyat hesabı budur .
Alarko holding 133 tl gördü
Buradaki adaletsizlik önemli
Endeks 2000 puan ilerde
Algyo dolar bazında % 33 zararda burada büyük bir mağduriyet var
Holding ise maalesef hep sessiz
Ben tüm bankaları %75 satıp Full 28 tl den Algyo aldım , eskiden de vardı 50.000 lot mağduriyet
Bankalara paralel hareket etti doğru ama banka taşımasam ve Full Aralık 2022 Algyo taşısam şu an 5600 endeks fiyatında hisse ve ciddi dolar mağduriyetim vardı
Özetle ne büyük dehşet bir ucuz luk var
Bir otel 800 -1000 yataklı en lüks otel İspanya Akdeniz’de 350 ila 500 milyon eurodur
Bu Algyo var ya Algyo 2 süper lüks otelini 80 milyon Euro’dan göstermiş bana kimse palavra anlatmasın İspanya da otel ücretleri lüks segment en çok %60-70 oynar otel fiyatı neden 5 misli -6 misli pahalıdır İtalyan ve İspanya da
Algyo ben Spk olsam bu bilanço ayını yüzünden soruşturma açar ve borsa Kotundan Çıkartırdım
İlgili gayrimenkul raporunu yazan firmaya da ağır para cezası keserdim böyle bir anlamsız fiyatlama olmasa
Gerçekte ederi 20 milyar tl firmadır
0,35-0,45 fk fiyat eder ama raporlamalarda bedava mülkleri var
Alarko 2 metrekare serasını satar Algyo otelini alır fiyatlamalar bu hale döndü kepazelik oldu
Buna kızmammak elde değildir bu yazımı yurtdışı ekonomi yazarlarına da göndereceğim bu Türkler iyice aklını kaybetti diyeceğim !
Durum bu abicim kendim için 1 üzülürken Algyo yatırımcısı için 1000 üzülüyorum
Haksız mıyım ? Haksız isemmm haksız de hocam
-
İdeal Nagants Trade Ve BM Capital robot yazılımları
Üstünden spot ve viop 30 optimizasyon işleri var .
Bir 2 üstat da grup oluşturmuş paralı dersler veriliyor
Onu tavsiye eden bir arkadaşım oldu ben giremedim ama bu rezil borsamızda
0,40 fk hisse de var Algyo
300 fk fenomen hisse de var millet gidip fenomen hisse alıyor böyle bir sivri zekalı milletimiz oldukça
%20 ve 2000 puan çok sayıda tepeden düzeltme yeriz
Yabancılar 100 milyon dolar hisse satmış diyorlar 3-5 güne belki yarına deve kesersek hiç ŞAŞIRMAM
KEŞKE TĞM HİSSELERİMİ HEMEN SATIP robot işlemlere başlayabilsem
Hisse KOLİK insanım % 30 nakte geçmek bile bana kıyamet günü
3 profesyoneli yarın sabah Arıcapım bana mentorlğk yapacaklar inadımı korarsam satarım % 30 nakte ben telkin ile geçiyorum
Psikolojik manada çıplak gibi hissederim hisse satarsam , deniz altında sanki boğuluyorum gibi hissediyorum hisse satınca fenalık geliyor bana Karabasan görüyorum abi UYUYAMIYORUM O GECE !!!!
Sorunum bunlar kardeş !
Hisse asla ve asla satamamak sattım dediğim dönemlerde % 25 hisse inan 20 kişiye risk varken satayım mı diye sormıştum garip işler değil mi ? O satış anı hatta gözlerimi kaparım düğmeye basarken ! İçim acır ! Evet acır para mühim değil hisse daha önemlidir benim için hayattır hayatın kendisidir hisse !
satarım 3 gün ağrı kesici içerim ve erken yatarım hatırlarsam delireceğim kalbim küt küt atar , sanki hisse sattarsam ailemi satmış gibi üzülürüm ! Alırken de çok zor seçici davranırım 1 fk yakın olması tercih sebebi işte
)
Benim öyle bir havam var kardeş sorma ya
))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri