Sayfa 74/330 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. İşmen'in sene sonunda ne kadar kar edeceğini tahmin eden var mı aramızda? Çok altını somut olarak dolduramasam da 13 milyar civarında bir kar getirebileceğini düşünüyorum. Bu da kabaca 8,6 HBK yapar. İsmen genelde çok yüksek çarpanlarla fiyatlanmıyor 5,5 - 6 arası bir f/k alsak, sene sonu bilançosuna göre ederi 47 - 50 liralar yapıyor. Ne dersiniz bu hesaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Rawe Yazıyı Oku
    İşmen'in sene sonunda ne kadar kar edeceğini tahmin eden var mı aramızda? Çok altını somut olarak dolduramasam da 13 milyar civarında bir kar getirebileceğini düşünüyorum. Bu da kabaca 8,6 HBK yapar. İsmen genelde çok yüksek çarpanlarla fiyatlanmıyor 5,5 - 6 arası bir f/k alsak, sene sonu bilançosuna göre ederi 47 - 50 liralar yapıyor. Ne dersiniz bu hesaba?
    Çarpanları biraz yukarı çekmek lazım sanki. 8-9 f/k makul duruyor. Piyasa mevzuya bence çok uyanamadı henüz. 3. Çeyrek sonrası konjonktür değişmezse burada bir hype yaşanması olası.

3. Levent varlık kiralama kurulacak olması ne kadar etkiler acaba.
    Geçenlerde bir arkadaş vakıfın şirketinin 1.5 milyar kar ettiğini yazmıştı.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu hesapta, temettü ne kadar veriyor
     Alıntı Originally Posted by Rawe Yazıyı Oku
    İşmen'in sene sonunda ne kadar kar edeceğini tahmin eden var mı aramızda? Çok altını somut olarak dolduramasam da 13 milyar civarında bir kar getirebileceğini düşünüyorum. Bu da kabaca 8,6 HBK yapar. İsmen genelde çok yüksek çarpanlarla fiyatlanmıyor 5,5 - 6 arası bir f/k alsak, sene sonu bilançosuna göre ederi 47 - 50 liralar yapıyor. Ne dersiniz bu hesaba?
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hocam piyasanın kaç f/k ile değerleyeceğini kestirmek güç, daha yüksek çarpanlar ödemeye razı gelir mi bilemiyorum. Kendi gözlemim çarpanların şirketler için çok değişmediği yönünde. Bu arada işmen için daha yüksek f/k öderdim 😀

6. Ben herşey bu peryodda giderse(borsa cakilmaz işlem hacimleri istikrarlı olursa) Ocak15/30 arası ismeni 50/60 aralığında görebiliriz diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by Rawe Yazıyı Oku
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 3. çeyrek kar tahmininiz nedir? (çok büyük ihtimalle 3.çeyrek "girişim sermayesi fonu" karı gelmeyecek.)

8. 4.ceyrekte gelecektir o da en az 2 3 milyar civari gelir dolar aryisina gore
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    3. çeyrek kar tahmininiz nedir? (çok büyük ihtimalle 3.çeyrek "girişim sermayesi fonu" karı gelmeyecek.)
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 74/330 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •