2,5 ayda süper rakamlar. trade edilecek hisseler sabit mi ? yoksa sistem kendisi mi buluyor tarayıp .
short poz yok gayet risksiz görünüyor. o halde viop kısmını endeks düşüş trendlerinde hedge amaçlı kullanabilirsiniz gibi.
bence hacimi dert etmeyin piyasa yeterince likit+ haciminiz arttıkça komisyonda da iyileştirmeler olacaktır.
Sn. Keçi
En kötü ay performansı %22 derken son üç yılda zararlı ay yok diye anlıyorum. Test sonuçlarındaki ortalama aylık getiri % kaç ?
Zor olanı başarmışsınız gibi hisse tarafında viop'ta yapılabilecek çok iyi bir sistemden daha verimli bir sistem çıkmış gibi görünüyor. göründüğü kadarıylada psikolojik olarak yormayacak bir yapıya sahip.
Son üç ay canlı performans olmasa idi daha çok irdelerdim fakat hisse tarafı sisteminiz olağanüstü görünüyor. Bence piyasalara daha fazla zaman ve kaynak ayırmalısınız, bu getirileri istikrarlı sürdürebilirseniz kısa zamanda çok iyi yerlerde olursunuz.
Tekrar tebrik eder, sisteminizin başarılarının devamını dilerim.
Teşekkürler Sn. KOSA.
hisseler sabit değil, "tüm senetler". Fakat bunları ayıklayan çok sayıda kural var. Teknik puanlama, hızlı yükselme rankı, temel puanlama vb.
İlginç gelebilir ama endeks düşüşleri hiç etkilemiyor sistemi, hedge falan gereksiz gibi şu ana kadar gördüklerime göre
Hacim ise hisse filtreme açısından çok önemli. Örnek vermek gerekirse dün gece yazdığım BRYAT endeks ekside olduğu halde sabahki 120 dk içerisinde %1 kar almaya izin verdi.Hedefimiz ise 0.5 di.
Fakat bu hisseyi algoritma almıyor hacimden dolayı, gidiyor 1/3 aselsan alıyor, hız rankına bakıyor ve bu kez %0.5 den değilde %1 kardan satıyor.
Komisyon ile ilgili olarak da şöyle bir durum var. şu anda %0.5 net kar almak için brüt %0.54 kar alması gerekiyor. onbinde 2 komisyona göre.
Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..
Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..
Calismalarin ilgi cekmis olacakki herkes sormus benimde ilgimi cekti.
Getiriler cok ust duzeyde anlattigin kadariyla.
Fakat tam olarak bunu nasil yarattigini anlayamadim.
3 adet hisse seciyor belirli kurralarla 120 dklik olarak bu kriterleri saglamis ve al vermis olanlarda en fazla 3 tanesini aliyor.
Yuzde 0.5 kari gorunce satiyor bunu bir gunde kac kere tekrarliyor.
Bu sekilde nasil yuzde 50 ye ulasiyor.
Biraz daha acabilirmisin konuyu yada ben anlayamadim
Basarilarinin devamini dilerim...
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri