Sayfa 194/294 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon
Arama sonucu : 2352 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,609
    Bfren kendini unutturdu seans sonrası sürpriz bekliyorum
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Sayın Buraktepe gibi hafta başı 1 banka hesabımdaki full bfrenleri konya ve ege endüstriye çevirdim diğer 2 hesabım resmen bfren e kilitli hiç aksiyon yapmadan ilave edip bekliyorum
    Yalnız burada sizlere bir sorum olacak
    Ege ve konya bir yana Bfren bölünme haberi sadece artık yönetim kurulunda olay bir karar a ve başvuruya bakar en yakın bölünme süreci bfren olarak görüyorum.
    Yanlış düşünmüyorum sanırım

3.  Alıntı Originally Posted by Berata Yazıyı Oku
    Sayın Buraktepe gibi hafta başı 1 banka hesabımdaki full bfrenleri konya ve ege endüstriye çevirdim diğer 2 hesabım resmen bfren e kilitli hiç aksiyon yapmadan ilave edip bekliyorum
    Yalnız burada sizlere bir sorum olacak
    Ege ve konya bir yana Bfren bölünme haberi sadece artık yönetim kurulunda olay bir karar a ve başvuruya bakar en yakın bölünme süreci bfren olarak görüyorum.
    Yanlış düşünmüyorum sanırım
    Temettu ve Almanya ya para transferi (borc odeme) ozsermayeyi 150 den 50 ye cekti. Ucuncu ceyrek kar tekrar yukari cekecektir. O bakimdan kendi adima diyeyim temettu sonrasi hemen vermesi bekledigimiz kadar hisseyi goturmeyebilir. Ucuncu ceyrek karin ozsermaye eklenmesi sonrasi insallah ansizin haberi aliriz.

4. Cevapınız için teşekkür ederim yani bir ek 3 ayımız daha var dolar bazlı hedef sanırım410-420 dolar gibi hatırlıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,609
     Alıntı Originally Posted by Berata Yazıyı Oku
    Cevapınız için teşekkür ederim yani bir ek 3 ayımız daha var dolar bazlı hedef sanırım410-420 dolar gibi hatırlıyorum
    konya bu şekilde giderse 3 güne kalmaz bfren
    iş başı kapı atar bugün
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Sayın Filozof selamlar
    Nazar değdi konyaya sanırım kent gibi 1-2 mola sonra devam. Bizimkiler de artık frenlemeyi bıraksınlar hayırlı işler diyelim ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,609
    yolun açık olsun elektrikli boschfren

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,609
    Doaştan neyi eksik?

Sayfa 194/294 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •