Bfren kendini unutturdu seans sonrası sürpriz bekliyorum![]()
Bfren kendini unutturdu seans sonrası sürpriz bekliyorum![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Buraktepe gibi hafta başı 1 banka hesabımdaki full bfrenleri konya ve ege endüstriye çevirdim diğer 2 hesabım resmen bfren e kilitli hiç aksiyon yapmadan ilave edip bekliyorum
Yalnız burada sizlere bir sorum olacak
Ege ve konya bir yana Bfren bölünme haberi sadece artık yönetim kurulunda olay bir karar a ve başvuruya bakar en yakın bölünme süreci bfren olarak görüyorum.
Yanlış düşünmüyorum sanırım
Temettu ve Almanya ya para transferi (borc odeme) ozsermayeyi 150 den 50 ye cekti. Ucuncu ceyrek kar tekrar yukari cekecektir. O bakimdan kendi adima diyeyim temettu sonrasi hemen vermesi bekledigimiz kadar hisseyi goturmeyebilir. Ucuncu ceyrek karin ozsermaye eklenmesi sonrasi insallah ansizin haberi aliriz.
Cevapınız için teşekkür ederim yani bir ek 3 ayımız daha var dolar bazlı hedef sanırım410-420 dolar gibi hatırlıyorum
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Filozof selamlar
Nazar değdi konyaya sanırım kent gibi 1-2 mola sonra devam. Bizimkiler de artık frenlemeyi bıraksınlar hayırlı işler diyelim ))
yolun açık olsun elektrikli boschfren![]()
Doaştan neyi eksik?
Yer İmleri