Sayfa 69/506 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 545 - 552 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Şu döviz açığı konusunu keşke o gün söylemeseydim abi 3 gün sonra panikleyip sattınneyseki birleşim telafi etti.kcaer şimdi baslarsa hareketine belki daha iyi olacak
    doğrudur bizde insanız...bazen inandığımız şeyler hakkında sonradan şüpheye düşebiliyoruz...zaten çoğu sefer böyle oluyor...temel olarak gördüklerimi sadece ben mi görüyorum...neden piyasa gereğini yapmıyor diye şüpheye girdiğim oluyor ama çoğu sefer er yada geç piyasa temelinin gösterdiği yere hisseyi götürüyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur bizde insanız...bazen inandığımız şeyler hakkında sonradan şüpheye düşebiliyoruz...zaten çoğu sefer böyle oluyor...temel olarak gördüklerimi sadece ben mi görüyorum...neden piyasa gereğini yapmıyor diye şüpheye girdiğim oluyor ama çoğu sefer er yada geç piyasa temelinin gösterdiği yere hisseyi götürüyor....
    keko sen bazen fazla uzagı görüyorsun gibi geliyor bana oraya yaklaşana kadar sıkılıp satıyorsun ...Sen temel analizi fazla derinlemesine yapıyorsun tahtacı bile 3-4 ay sonra fark ediyor ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    başka bir konu da patron geçen günkü tv programında jes işinin kısa vadede (bir yıldan kısa olan süreye denir... ) 200 brimlik enerjiyi üreteceğiz dedi bir de borçluluğumuzu aşağı çekeceğiz dedi...bunlar güzel gelişmeler..

sanki, yatırımlarımızı 2025 ortalarında bitirmeyi planlıyoruz dedi diye hatırlıyorum..bu yatırım cümlesi santralide kapsıyor olmalı

tabi yanlışda hatırlıyor olabilirim..

4.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    sanki, yatırımlarımızı 2025 ortalarında bitirmeyi planlıyoruz dedi diye hatırlıyorum..bu yatırım cümlesi santralide kapsıyor olmalı

Evet haklısınız. Tam ifadesi aşağıdaki gibiydi.

"Enerji sektöründe ilk etap yatırımı kabaca 2025 sonu - ortaları bitirmeyi, devreye almayı düşünüyoruz; orada çok büyük bir kapasite olduğunu tahmin ediyoruz yaptığımız ön çalışmalarda. Yani önümüzdeki dönemde ciddi anlamda elektrik enerjisi üreten bir şirket konumuna geleceğiz."

5.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku

ben de sanki kısa vadede (1 yıl ) diye duydum... o videoyu tekrardan izlesem iyi olacak..zaten izlerken de bir kaç dakikayı kaçırmıştım...o kısımları da merak ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de sanki kısa vadede (1 yıl ) diye duydum... o videoyu tekrardan izlesem iyi olacak..zaten izlerken de bir kaç dakikayı kaçırmıştım...o kısımları da merak ediyorum...
    Siz de haklısınız Önce "biz çelik yanında kısa vadede elektrik üretip satan bir şirket de olacağız" diyor. Sonrasında 2025 ortası diyerek tarih veriyor.

7. Kocaer fabrikalarının liman tesislerine uzaklığı yaklaşık 4 km. Yani oldukça yakın. Mart ayında esas sözleşmeye aşağıdaki maddeyi de eklediklerini dikkate alırsak, ileride bu yönde bir yatırım yaparlarsa uzun vadede kârlılığa etkisi olumlu olabilir bence.

"Faaliyet alanlarıyla ilgili tesisleri kurmak ve işletmek, gerektiği hallerde rıhtım, iskele ve liman tesis etmek ve işletmek, satın almak, kiralamak, iskele ve limanı gerektiği hallerde yap-işlet-devret yöntemi ile tesis etmek, bu kapsamda lojistik hizmet vermek amacıyla üretim tesisleri ve depo kurmak, konuyla ilgili şirket kurmak veya iştirak etmek, bu amaçla kurulmuş şirketlere iştirak etmek, hisse almak.""

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    keko sen bazen fazla uzagı görüyorsun gibi geliyor bana oraya yaklaşana kadar sıkılıp satıyorsun ...Sen temel analizi fazla derinlemesine yapıyorsun tahtacı bile 3-4 ay sonra fark ediyor ...
    doğrudur dostum...kocaeri bile piyasa yeni yeni keşif ediyor....biz ise piyasanın bir kaç ay önündeyiz...belki de hisseleri en diplerinden alma isteğimden dolayı bu şekilde erken davranıyor olabilirim...beni takip eden dostların da minimum riske maruz kalmasını istiyorum...tabi biz ilk aldığımızda bizim hisse henüz keşif edilmediğinden hareketleri sıkıcı olabiliyor ama zaman ilerledikçe göze hoş gelen hareketler başlıyor...sıkıcı dönemler biraz da sabır ve cefa vakitleridir...sağımızdan solumuzdan takip ettiğimiz diğer hisseler vızır vızır ilerlerken yerimizde saymak bayağı moral bozuyor...

dediğim gibi biraz da minimum risk alma isteğinden dolayı bu şekilde davranıyorum...zaman zaman gördüklerimden bu yüzden şüpheye de düşebiliyorum ama sabır etmeyi başardığımda piyasanın da benim gördüklerimi görmeye başladığına şahit oluyorum...tıpkı kocaerde son günlerde olduğu gibi...

Sayfa 69/506 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •