Sayfa 728/1004 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    güle güle harca
    gündüzde yazdın
    sabah 4 dakikada 18000 puanı ne zaman verdi ? ona takıldım
    9 kontrat ile aldım.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Sert bir kırılım bekliyorum. 6000 lerde ya da 9000 lerde gözümüzü açıvericez. %50 %50 beklemedeyim. Azdan az, daha azdan daha az gider

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Warren Buffett, Covid'ten daha kötü yeni bir pandemi yaklaşıyor."

Rtlab, angen,

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu tam ariston üstadlık bir demeç olmuş. Konuştuğu bölümü izledim. Yakın vadeli değil de üç vakte kadar böyle bir şey tekrar yaşanacak gibisinden konuşmuş.

4. Ekibe uyum sağlayan hisseleri BIST30'a alıp uyum sağlamayanları gönderecekler gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bu tam ariston üstadlık bir demeç olmuş. Konuştuğu bölümü izledim. Yakın vadeli değil de üç vakte kadar böyle bir şey tekrar yaşanacak gibisinden konuşmuş.
    bahsettiği sağlıkla ilgili değil sanırım ama oraya da dikkat çekiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekibe uyum sağlayan hisseleri BIST30'a alıp uyum sağlamayanları gönderecekler gibi.
    Bu gün dikkatimi çekti yükselirken kamu bankaları satış yapıyordu. Muhtemelen kötü günlerde destek olabilmek için nakit lazım diye

7. Cübbeli hoca TV'de konuşuyordu, korkmak peygamber sünnetiymiş. Korkutmak da sünnet sayılır, yani olabilecek tehlikelere karşı uyarı hayatımızın her yerinde var zaten. Bu arada tehdit ile korkutmak apayrı şeyler.

Korku oldukça güçlü bir motivasyon, bir çok psikolojik test ile kanıtlanmış. Mesela hastayı kurtabiliriz malesef yaşama şansı %10 deyince doktor bey yaşatmak için ne gerekiyor ise yapalım cevabı geliyor ama malesef operasyon riskli %90 ölecek deyince o zaman başka şey deneyelim denebiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    ..

Dolayıyla bizde ki havuçlar bitmedikçe uzaylılar istila etse net düşüş öngörmek çok zor.
    Kenarda durmak tercihtir ki sabah spot için o şıkkı kullandım. Gerisi maalesef vur kaç, hızlıca kar al.

O yüzden hergün birileri terse gelecek, dikkatli olmakta fayda var. Haber akışı ve havuç bitmedikçe belirli bir yönden bahsetmek çok zor.
    long oynamak daha kolay, o gün yukarı gidecekse pek alım fırsatı vermeden derin düşüş olmadan yukarı yapıor, ama düşecekse her iki yöne vahşi turlar attırıyor, sonra bi ara shortçular pes ettiği noktada 100 puan 150 puan göz açıp kapayana, 50 puan zaten vaka-i adiyeden .. yani aşşa giderken hep sana -bak burası gün dibi olabilir, her an 100 puan tepebilir, istersen kapat shortlarını" mesjı yolluo

şimdi yarından itibaren yavaş yavaş poz taşıma işleri başlar, cumaya kadar üç gün piyasadaki pattern nasıl oluşacak onu görmüş olacaz, mantıklı olan maldakileri dökmeye oynamak, yani aşşa aşşa

bugün ykbnk tahtasındaki satış göz kamaştırıcı bofa 31 mn lot vermiş, ak-hsbc-qnb 30 mn daha vermiş, diğer 5.. şampiyonlar ligi gibi kadro.. 545 milyon lot blok satmıştı koç 11.75 fiyatla, bunun dörtte biri falan gelmiştir piyasaya ama hala çok mal var geride, bugünkü düşmüş fiyattan bile yüzde 30+ karda o blok satışta mal alanlar..

Sayfa 728/1004 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •