Yalnýz yürümeyeceksiniz çocuklar![]()
Yalnýz yürümeyeceksiniz çocuklar![]()
Enflasyon devam ederse olabilir evet.Bu baðlamda 5 dolar beklentim var.Ama 2035 2040 falan..Bilemedim. Abartmamak da lazým..
Daha evvel belirttim
Yüzde 20 30 un üzerinde enflasyondan hele hele bizim ki gibi yüzde 100 150 enflasyondan 1-2 senede çýkýlmaz.
Ha çýkýlýr da kriz çýkararak iþsizliði yüzde 25 e patlatarak orta ve küçük iþletmelerin yüzde 50 si büyük lerin yüzde 10 unu bankalardan 1-2 sini batýrarak falan çýkarsýn.
AKP döneminde gerekirse para basarýz ama bu tür bir krize izin vermeyiz deniyor.Vermeyecekler de zaten.
Þu anda yapýlan olaylar enflasyonu düþürmek için falan deðil.Tamamen yerel seçimler için makyaj lama çalýþmasý.
Özellikle istanbulu ele geçirmek için her þeyi yapacaklar..Yazýn bir kenara.
Ben aslýnda bullish birisi asla olmadým
2013 2019 arasýnda mevduat topiðinde borsacý sataþmalarýna çok maruz kaldým.
Dolar bazýnda yerinde sayan hatta düþen bir borsayý gelip satmaya çalýþýyorlardý.
Oysa durum 2020 sonbaharýndan itibaren 180 derece deðiþ miþ durumda.
10 tl lerde günü kapatan ADEL 700 tl yi vurmuþ durumda
2 sene içinde oldu bu iþler..Ýnanýlmaz þeyler bunlar....Bunun gibi en az 100 kaðýt sayarým þimdi bir çýrpýda.
Adam gelmiþ hala 2.80 dolara çýktý da býk býk býk da 2.70 e düþtü de bak gitmedi deeeeee..Yok tepeyi iþaretleyin de yok kucaða býrakacan mallarýda..
Bu adamla ne tartýþacan aslýnda.Ciddiye bile alýnasý birisi deðil yani...Ne gibi biþiyin içinde olduðundan bi haber.
2 senedir aþýrý bull ötesi bullum..
Türkiye’nin en büyük aracý kurumlarýndan olan Garanti Yatýrým’da yaþanan bir sorun yatýrýmcýlarýn þok yaþamasýna neden oldu. Bazý müþterilerin sattýðý hisselerin parasý hesabýnda görünmemesinin yanýnda bir de borçlu çýkýp temerrütte düþtüler.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...za-700092h.htm
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Üretimi ve ihracatý yapan büyük firmalar, onlara ucuz kredi verilmiyor, KOBI'ler destekleniyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu arada bazý bankalar ayrý þirketler üzerinde kredi pazarlamasý yapýyor, falanca banka adýna falanca þirketten arýyoruz diyorlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ýþ Bankasý/Aran: Müþterimiz KKM'de devam etmek isteyecek- Bloomberg HT
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
830.2 long... Ýlave yok..
SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri