Sert bir kırılım bekliyorum. 6000 lerde ya da 9000 lerde gözümüzü açıvericez. %50 %50 beklemedeyim. Azdan az, daha azdan daha az gider![]()
Ekibe uyum sağlayan hisseleri BIST30'a alıp uyum sağlamayanları gönderecekler gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Cübbeli hoca TV'de konuşuyordu, korkmak peygamber sünnetiymiş. Korkutmak da sünnet sayılır, yani olabilecek tehlikelere karşı uyarı hayatımızın her yerinde var zaten. Bu arada tehdit ile korkutmak apayrı şeyler.
Korku oldukça güçlü bir motivasyon, bir çok psikolojik test ile kanıtlanmış. Mesela hastayı kurtabiliriz malesef yaşama şansı %10 deyince doktor bey yaşatmak için ne gerekiyor ise yapalım cevabı geliyor ama malesef operasyon riskli %90 ölecek deyince o zaman başka şey deneyelim denebiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
long oynamak daha kolay, o gün yukarı gidecekse pek alım fırsatı vermeden derin düşüş olmadan yukarı yapıor, ama düşecekse her iki yöne vahşi turlar attırıyor, sonra bi ara shortçular pes ettiği noktada 100 puan 150 puan göz açıp kapayana, 50 puan zaten vaka-i adiyeden .. yani aşşa giderken hep sana -bak burası gün dibi olabilir, her an 100 puan tepebilir, istersen kapat shortlarını" mesjı yolluo
şimdi yarından itibaren yavaş yavaş poz taşıma işleri başlar, cumaya kadar üç gün piyasadaki pattern nasıl oluşacak onu görmüş olacaz, mantıklı olan maldakileri dökmeye oynamak, yani aşşa aşşa
bugün ykbnk tahtasındaki satış göz kamaştırıcı bofa 31 mn lot vermiş, ak-hsbc-qnb 30 mn daha vermiş, diğer 5.. şampiyonlar ligi gibi kadro.. 545 milyon lot blok satmıştı koç 11.75 fiyatla, bunun dörtte biri falan gelmiştir piyasaya ama hala çok mal var geride, bugünkü düşmüş fiyattan bile yüzde 30+ karda o blok satışta mal alanlar..
Yer İmleri