Sayfa 60/542 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 4331 madde; 473 - 480 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Sanırım o ilk parti satışları,sonradan 4 tane 41mil lot sattı .Onlar düşük fiyattan.İlkini baz almışsın üstat, spk bunu ciddiye alacağını sanmam.20' den 17 ' ye düşürerek yatırımcıyı zarara uğratmış,o da ayrı bir durum.Bu durumla ilgili spk ya çok şikayet gitti,incelemeye alındı,geri dönüş yapılmadı.İnceleyeceğiz diye geçiştirdiler.
    SPK kural olarak, kamuya bülten yolu ile açıklanacak olan hususlar hakkında detay bilgi vermez. Ancak, yapılan her başvuru kayıtlara girer ve makul / mantıklı; piyasa gerçekleri ile örtüşenleri muhakkak değerlendirir üstadım. Bu bakımdan, gelen müracaatlara sizin beklediğiniz şekilde bir açıklama yapmaması gayet doğal.

Bu arada, operasyon için kullanılan paranın maliyeti 4 milyar TL yi geçmiş durumda. Manyak para...Kimse babasının hayrına bu derece bir risk almaz...Hayırlısı olsun, bakalım bu işi nasıl kotaracaklar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Şunu unutmamak lazım: tahsisli yolu ile satın alınacak lotların piyasa derinliğine bir faydası olmayacak. Yaklaşık 250 milyon lot adamların ellerinde ve bu sermaye artışı nedeniyle şirkete olan ortaklık oranında düşüş olacak. Yani oradan da bir maliyet var...

Zor bir bilmece...

3. 4 milyarlık bir operasyonu çevirebilmek için en az bu kadar teminatlı kaynak lazım. Bunca yıldır bu piyasadayım, bu boyutta bir organizasyona ilk kez şahit oluyorum. Şu tahsisli olsa da önümüzü görsek. Haftaya zayıf bir ihtimal, sonraki hafta garanti gibi...

Herkes için hayırlısı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    daha önce zorlu enerji de buna benzer bir operasyonel işlem oldu

dolar bazlı daha fazla bir rakamdı

tam birebir değil ama çok yakın

fakat buradaki arkadaşlar farklı profil, paralarının alternatif maliyeti çok fazla

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    4 milyarlık bir operasyonu çevirebilmek için en az bu kadar teminatlı kaynak lazım. Bunca yıldır bu piyasadayım, bu boyutta bir organizasyona ilk kez şahit oluyorum. Şu tahsisli olsa da önümüzü görsek. Haftaya zayıf bir ihtimal, sonraki hafta garanti gibi...

Herkes için hayırlısı...

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    fakat buradaki arkadaşlar farklı profil, paralarının alternatif maliyeti çok fazla
    Buradan da yeni taktikler öğreneceğiz desene üstadım. Bugün aldıkça verdiler resmen, hiç satış fırsatı sunmadı abilerimiz; boğazımıza kadar CANTE olmak üzereyiz. Bakalım bu verdiklerini kaçtan iade edeceğiz arkadaşlarımıza. RTALB benzeri ya herro ya merroya doğru adım adım gitmekteyiz resmen.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Valla sırf ne yapacaklar diye merakımdan almaya başladım dün ve bugün..
    Dusersede eklerim..
    Ama ne yapacaklar ne olacak gerçekten merak ediyorum...

7. İlgi'de kayıtlı başvurunuzda özetle, ÇAN2 Termik A.Ş. (CANTE) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi talep edilmektedir.İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası (SPKn) Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.Bilgilerinize sunulur.

KUZU KURT A TESLİM ...

8. SPK mevzuatında nasıl bir boşluk buldularsa 100 milyon dolarlık alım yaptılar. Kim yaptı belli değil.
    Eğer işlemler mevzuata aykırı ise birileri sağlam kayırılıyor demektir. Mevzuatın küçük yatırımcıyı korumadığını zaten cümle alem biliyor Ancak
    Kör gözüm parmağına misali olmuş,Bakalım ne zaman açıklanacak.Benimki de soru yani.ne zaman işlerine gelirse o zaman açıklanır elbette.

Sayfa 60/542 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •