Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Yazdıktan 2 dakika sonra Kap gelmiş.

Ek Açıklamalar
    Yönetim Kurulumuzun 25.08.2023 tarihli kararıyla;

• 100. yaşını kutlamakta olduğumuz Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında kuruluş misyonumuz doğrultusunda bugüne kadar farklı sektörlerde bizzat kurduğumuz veya iştirak ettiğimiz şirketlerle üstüne düşen vazifeyi başarı ile tamamlayan Bankamızın, bu kapsamda sürdürdüğü çalışmaların ve iştirak portföyümüzün; ikinci yüzyılımıza başlarken tam bir konsantrasyon ve artan Grup sinerjisiyle, daha etkin, dinamik ve verimli yönetilmesi, yeni faaliyet alanlarında stratejik yatırımlar yaparak sürdürülebilir büyümeye katkıda bulunacak bir yapı oluşturulması hedefiyle ve nihai noktada Genel Kurulumuzun onayına tabi olmak üzere, Bankamız mülkiyetinde bulunan;

Bağlı ortaklıklarımızdan;

- Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. sermayesindeki %50,93 oranındaki,

- Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. sermayesindeki %47,68 oranındaki,

- İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. sermayesindeki %65,74 oranındaki,

- İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki %52,06 oranındaki,

- Trakya Yatırım Holding A.Ş. sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesindeki %87,60 oranındaki,

- Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. sermayesindeki %62,00 oranındaki,

- İş Finansal Kiralama A.Ş. sermayesindeki %27,79 oranındaki,

- İşbank AG sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- JSC İşbank sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- JSC Isbank Georgia sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- Moka Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- İşnet Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım Ticaret ve İletişim Hizmetleri A.Ş. sermayesindeki %100,00 oranındaki,

- İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. sermayesindeki %86,33 oranındaki,

- Kültür Yayınları İş Türk A.Ş. sermayesindeki %100,00 oranındaki

paylar ile iştiraklerimizden

- Arap Türk Bankası A.Ş. sermayesindeki %20,58 oranındaki payın

Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19-20. maddeleri, Türk Ticaret Kanunu'nun 159-179. maddeleri, Bankaların Birleşme, Devir, Bölünme ve Hisse Değişimi Hakkında Yönetmelik, Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri ve ilgili diğer mevzuat çerçevesinde, Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin 17. maddesinde düzenlenen "iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmen bölünme" yöntemi ile Bankamızın %100 bağlı ortaklığı şeklinde yeni kurulacak bir anonim şirkete devredilmesi,

• Kısmi bölünme işlemlerinin 30.06.2023 tarihli finansal tablolarımız üzerinden gerçekleştirilmesi,

• Kısmi bölünme işleminin SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği uyarınca "İştirak Modeliyle Kolaylaştırılmış Usulde" yapılacak olması nedeniyle bağımsız denetim raporu ile uzman kuruluş görüşü alınmaması,

• İlgili Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca Duyuru Metni, Bölünme Planı, Bölünme Raporu, inceleme hakkı duyurusu ve gerekli diğer belgelerin hazırlanması ve gerekli tüm yasal işlemlerin yürütülmesi,

• Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı, BDDK, SPK, SEDDK, Rekabet Kurumu, TCMB, EPDK, MKK, Ticaret Sicil Müdürlükleri de dahil olmak üzere tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli tüm başvuru ve işlemlerin yapılması

konularında Genel Müdürlüğümüz yetkili kılınmıştır.
    Sayın Zinedrimedin paylaşımı.

Benim bu Kap ı okumam şu şekilde.

Bence İş Bankası yaklaşması muhtemel finansal fırtına öncesi yeni bir yapılanma ile ilk önlemleri almaya başlamış gözüküyorlar.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Reuters reports Simsek to meet investors on Sep 19 at Goldman Sachs HQ in New York.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası!!!
    Son düzenleme : BOSPOROS; 25-08-2023 saat: 22:12.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Benim uzun vade param olsa alacağım pozisyon esnaf yada üretici değilsem. Sene sonuna doğru altın alırım, üstüne kraliçenin parası dolar eur bunlardan alırım. Sene sonuna doğru çeşitli tedbirler yada bazı icadlar iptal olabilir.

4. Ekonomik durumu çocuk okutanlar ve düğün yapanlar daha iyi anlıyor. Gerçi CB emekli maaşından yeni haberdar oldu. Şoförü olmayan kamyon gibi gidiyoruz. Bakalım asıl uçurum ne zaman gelecek.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gerçi CB emekli maaşından yeni haberdar oldu. .
    Adam %5 benden diye kafamıza 5 puan fırlatmadı mı Recep Tayyibe karşı muhalefet yapmaya başlamış a.q

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şöyle çizerse, çok yakışıklı olur.

3-5 aliterasyon arasında, en yakışıklısı...4 devam ediyor da olabilir.

Tek bildiğimiz, henüz bitmediği.

-mış gibi ekonominin, -mış gibi borsası

Düzeltilme-miş sermayeler bilançolar -mış gibi,
    -mış gibi dolara göre hesaplanan piyasa değerleri -mış gibi,
    Ülke üç beş kıfayetsizin elinde henüz bölünme-miş gibi,
    Sefalet endeksinde dünyada bi nomerö değil-miş gibi,
    Midyeci bile bize hallen-miş gibi,
    Böyle gel-miş, böyle de gidecek-miş gibi,
    Herkesin keyfi yerindey-miş gibi,
    Emekliye zam verilme-miş de, haberi yok-muş gibi,
    Bunlar henüz hala iyi günlerimiz-miş gibi...

Boşver kanka bi üçlü saralım,
    Kol gibi girsin, biz de yol alalım,
    Sınıf ayrımı yapanı da bize gönder,
    Kıçına dübel çaksın, Erman Ender,

Rapçi Hıdır, şlik şlak..ov yee.
    Vicdanın sesi radyosunu dinlediniz.

Hocam yarın ve Pt gününe kadar piyasa nassı olur,

Şu fibonacciyi geçerse, şoraya gider,
    Şu pivotta tutunamazsa, da şoraya gider,
    Yani, yukarı giderse, yokarı gider, aşağı giderse aşağıya gider.

Wow..Hocam müthişsiniz, inşallah, maşaallah, çok yakışıklısınız, Allah şeyinize zeval vermesin.

Git gel Konya 6 saat...

Pala'nın dediği olur, amen.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. İkinci evini alacaklar için sıkıntı. Konut piyasasını etkiler. Fren ve elfreni çekilmiş oldu bu sektörde. Giyotin yakında hazırlanır

Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •