kimimiş bu MEMEDABİ ?
hele birde ben tanıyam
çok birşey anlamadım ama...
dolar 50... 100 mü demek istiyor ?
vop yapmayın diyor emme... dolar 50.. vop 2,5... yaparız her türlü![]()
kimimiş bu MEMEDABİ ?
hele birde ben tanıyam
çok birşey anlamadım ama...
dolar 50... 100 mü demek istiyor ?
vop yapmayın diyor emme... dolar 50.. vop 2,5... yaparız her türlü![]()
Endeks karar verme aşamalarında kritik anlarında gelir. Gelişi büyük olaylara gebe olmuştur. Barbut zarı gibidir ne atarsan. Ya 3 doları çatır çatır kırıp gidecek ya da kızıl sondaj barları çalışacaktır Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan 8 lira olsun elimde ne varsa makinalardan önce satmaya calisirim alırım altını siterim BIST i derim bıktık ulan istikrarsizliktan, surprizlerden.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak bir daha basitçe anlatıyorum
1-3 liradan 5 liradan MB nin elindeki tüm doları satıp, kasayı boşaltıyorsun
2-faizi indirip, doları 16 ya yükseltiyorsun
3-KKM çıkarıp, 3 trilyon tl ye.. 1,5 trilyon faiz veriyorsun
4-tekrar faizi 25 e yükseltiyorsun.. dolar 9 olması gerekirken 27
(tüm bunlar ile ENFLASYON'u HORTLATMA'yı hiç yazmıyorum bile... o ayrı bir bela )
nedir bu ?
EKONOMİ ÇÖKERTME...
ÜLKE BATIRMA...
Cahillik böyle birşey nasi arjantin ilk 10 ekonomi içinden şu hale düştüyse aynısı olmuştur. Popülist okursan rezilliği yaşarsın . Arjantin de de vatandaşa bedava et vereceğim, halk beni sevsin diye baslyan sürecin benzeri cahillerin iktidarında aynısı olmuştur. Neyse ki imparatorluk geçmişimiz, ordumuz ve mevcut ekonomi kadar kayıtdışı ekonomimiz var da ayakta duruyoruzRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işc
% 8 +++++... EYLÜL VADE
Yer İmleri