Sayfa 25/372 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yerli Yazılım Strateji Merkezi ihracatı 20 milyar $'a sıçratır

Yerli Yazılım Strateji ve Gelişim Merkezi kurulması önerisinde bulunan TOBB Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut, bu modelle ekosistemin çok hızlı gelişeceğini ve yazılımda dünya devleri çıkacağını anlattı.

Dijitalleşmenin baş döndürücü bir hızla gelişmesiyle siber tehditler arttı, yapay zeka hız kazanırken her sektörde yazılım işin merkezine yerleşti.

https://www.dunya.com/sektorler/yerl...-haberi-703019
    Ben bu siyah boyalı cümlede takılı kaldım.
    Atatp CEO su Dünya da global bir şirket olacağız demiştim yaa.

ATP CEO'su Ümit Cinali; "Beş yılda sahasında global ölçekte söz sahibi bir şirket olmayı hedefliyoruz"

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ağanın eli tutulmaz derler bizim köyde.
    Jantsa, gesan ve birleşimden sonra hiç tutulmaz.
    çok bilmemden değil dostum...çoğu kısmetim varken oldu... seni ,kazan kazan dostumu ve kazançkapısı dostlarımı hep taktir etmişimdir..gerçekten de çok bilgilisiniz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben bu siyah boyalı cümlede takılı kaldım.
    Atatp CEO su Dünya da global bir şirket olacağız demiştim yaa.

ATP CEO'su Ümit Cinali; "Beş yılda sahasında global ölçekte söz sahibi bir şirket olmayı hedefliyoruz"
    sanki atatp yi kastetmiş.... atatp dünyada bir elin parmağı kadar şirketin yaptığı işleri yapmış....bir çok ülkede kullanılacak bir program ve ortam yapmış...ülkemizi güzel tanıtacak atatp...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok bilmemden değil dostum...çoğu kısmetim varken oldu... seni ,kazan kazan dostumu ve kazançkapısı dostlarımı hep taktir etmişimdir..gerçekten de çok bilgilisiniz....
    Eyvallah dostum. İyi niyetli oldu mu bir insan, nasibide arkasından kovalar onu. O kaçsa nasibi gelir bulur onu.
    Önemli olan iyi niyettir. Çok şükür hepimizin niyetimiz belli. Nasibimizde geliyor her daim peşimizden.

Kazan ve kazandır bizim tek terazimiz

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sanki atatp yi kastetmiş.... atatp dünyada bir elin parmağı kadar şirketin yaptığı işleri yapmış....bir çok ülkede kullanılacak bir program ve ortam yapmış...ülkemizi güzel tanıtacak atatp...
    Bende öyle düşünüyorum. Bu şartlara uyan en baştaki şirket Atatp dir.
    Zaten Atatp ceo suda demiş dünya da global bir şirket olacağız diye.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum. İyi niyetli oldu mu bir insan, nasibide arkasından kovalar onu. O kaçsa nasibi gelir bulur onu.
    Önemli olan iyi niyettir. Çok şükür hepimizin niyetimiz belli. Nasibimizde geliyor her daim peşimizden.

Kazan ve kazandır bizim tek terazimiz
    tanıdığım ve tanımadığım bir çok kişiden güzel dualar alıyorum...onun etkileri çok fazla..o yüzden de bazen hesapta olmayan güzel şeyleri de karşımda buluveriyorum...gesanı şubat ayı sonlarında 19,70 ten ilk aldığımda 10 ayda 40-50 lere giderse iyidir diye düşünmüştüm...ama sonradan rusya-ukrayna savaşının enerjinin kıyetmetini artırması ,artık fosil yakıtların sonunun gelindiğini görmem ile hedeflerim çok yukarılar oldu...savaş ile birlikte yenilenebilir enerjilerin önü açıldı..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tanıdığım ve tanımadığım bir çok kişiden güzel dualar alıyorum...onun etkileri çok fazla..o yüzden de bazen hesapta olmayan güzel şeyleri de karşımda buluveriyorum...gesanı şubat ayı sonlarında 19,70 ten ilk aldığımda 10 ayda 40-50 lere giderse iyidir diye düşünmüştüm...ama sonradan rusya-ukrayna savaşının enerjinin kıyetmetini artırması ,artık fosil yakıtların sonunun gelindiğini görmem ile hedeflerim çok yukarılar oldu...savaş ile birlikte yenilenebilir enerjilerin önü açıldı..
    İyi niyetin fazlasıyla var, temel bilgin ile sabrında var.
    Sen kaçsanda hem nasibin hemde ahalin arkadalar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben miatk yu hiç incelemdim doğrusu da bu güne kadar da hiç almadım..ama kazan kazan ve maharaj gibi kaliteli yatırımcılar onun ile bir bağ kurmuş iseler bence ciddiye almak gerek...yazılım şirketleri gerçekten de dünyada en hızlı büyüyen şirketlerdir...bazen tek bir yazılım ile bile çok büyüyebiliyorlar...zaten bu gün dünyanın en değerli şirketlerine baktığımızda sırası ile apple ...microsoft...saudi aramco....google ... olduğunu görürüz..bunlardan üçü yazılım şirketidir...sadece bir tanesi petrol şirketidir..yani doğru işler yapanlar ,gündeme ve ihtiyaca uygun yazılımlar yapan şirketler çok hızlı büyüyebiliyorlar...

atatp nin green x yazılımı çok değerli...şirket sırf o işi başarmak için arge ye 75 milyon tl harcamış...şirketi dünya çapında tanıtabilecek bir üründür...kendisine bir çok kapıyı açabilecek bir iştir..
    bende 5 -6 aydir MIATK formunda kendi kendime yazip ciziyorum ilk defa bu gun yuzumuz guldu MIATK te tavan, galiba yazilim rallisi basladi

bu arada Maharaja, gecen hindistana gittim ,, ben hayatimda boyle rezil bir ulke gormedim, aman yarabbi,
    yok egzotikmis, yok mistikmis, yok ferrarisini satan bilgeymis, tovbe .. ortadogudan beteride varmis ..
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 25/372 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •