Güngören'de kahvede silahlı çatışma : 2 ölü, 4 yaralı
Bu haber, emlak piyasasını ilgilendirir mi ?
Güngören'de konut fiyatları düşer mi ?
Güngören'de kahvede silahlı çatışma : 2 ölü, 4 yaralı
Bu haber, emlak piyasasını ilgilendirir mi ?
Güngören'de konut fiyatları düşer mi ?
İlan sitelerine, araç ve taşınmaz ilan sahipleri ile mal sahiplerinin aynı kişi olduğunu doğrulama zorunluluğu getirildi.
Kurala uymayanlara 100 bin Türk Lirası’na kadar para cezası kesilecek.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Aslında ilgilendirir. Ama bizim toplum saldım çayıra mevlam kayıra usulü yaşadığından tınmaz. Hiç kimse balkonunda otururken bir serseri mermiyle ölmek istemez. Gecenin saat 03 üne kadar çalışma yapan müzisyen ( çingene eğlencesi ) komşusu olsun istemez. Ben bu binaya aylık 80 lira ( sadece seksen ) aidat veriyorum diye her gün dış kapı girişinden asansöre ve diresine girene kadar özel poşetten toprak döken komşuyla yaşamak istemez.
Şimdi bazıları bunlara da - yok canım daha neler - diyecektir. Hayat tecrübedir.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Az önce Bostancı'da oturan arkadaş anlattı. ( apt. yöneticisi)
Komşu parsel kentsel dönüşüme girmiş. Müteahhit ile sohbet etmişler.
Müteahhit ; 60mil TL yatırım yapacakmış.(kaba ve ince -garaj vs dahil)
87m2 lik(net) 26 daire olacakmış.(8'i müteahhite kalıyormuş)
Müteahhit ;henüz kazma vurulmadan, topraktan satış fiyatı 10mil TL imiş.
Alın kullanın bu bilgileri.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bizlere göre muhteşem para tabi de,mütait tayfası bu marja öyle çok da tatmin olmaz.
Yer İmleri