Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Keşke büyümesini tamamlasaydı da, daha da büyüyemiyor deseydik...
Ergenlikten çıkamamış gibi daha çok...
Hala Abdülhamit Vahdettin falan diyorlar...yok kız erkek ayrı okusun...yok orda burda içki içilmesin..keşke Yunan galip gelseydi filan...adam sabah akşam fakirliği övüyor gidip Londradan ev almış, bütün çocukları yurt dışında okuyor, ula maaşın belli hani değirmen hani su....Allah yardım ediyor diyo...
Bildiğin...ergenlikte kalmış...arafta...doğu doğu diyor, ilk fırsatta soluğu batıda alıyor...memlekette onu rahatsız eden herşey batıda da var, ama orası batı...
Nerde okudum, unuttum. İslam Teali Cemiyeti, Kürt Teali Cemiyeti, İngiliz Muhipleri Derneği, eski saray eşrafı ve beslemeleri, Yunana karşı çıkmayın diye milli kuvvetlere saldıran Anzavurun adamları ve torunları...hala aynı yerden bağlama çalmaya devam ediyorlar...
Bu medeniyet işi...topyekün...komple..bütünsel yani...bunları aşamayınca, diğerleri de olmuyor.
Dairenin yarıçapı şu, alanı kaç diyorum, biz onu görmedik sosyalciyim diyor, Fetret devrini anlat diyorum o ney diyor, milliyetçilik özentisi de var, eski Türk Devletlerini say diyorum, Göktürkler, Osmanlı diyor gerisi yok...biraz sakal bırakıyorlar, biraz da şekil, kısa kumaş pantolon, dar ceket, son model araba paraları eziyor nargile kafede, babasında bi gayrimenkul var, say say bitmiyor, kimmiş lan bunun babası dedim araştırdım, eski bi hoca, zamanında cami yaptırmış, bilmem nereden aslında sadece bi ceketle gelmiş...Eh tabi camiyi yaptırırken de bi apartman yaptırmış yanında bonus olarak...sonra almış yürümüş...bildiğin ailecek çalışmıyorlar...hiç iş miş yok..neyse..
İstanbul Barosu, valiliğin içki yasağına karşı dava açtı
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...-acti-7789072/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri