Sayfa 117/330 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 929 - 936 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sn. Alikkk bir ara eregl içinde bir bağırsanız

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ona belediye hoparlörü yetmez hocam, son temettü dagitmadigi zamanda elimdeydi,Ereğli düşüyor biz de Erdemir in sahasında maç yapıyoruz bacalarina teker teker sovdum gene fayda etmedi,daha da bulasmadim şimdi elimde bir fon var onun Ereğli pozu var onun dışında hissesine bulasmiyorum😅

2. İsmen de endeks girişi mi vardı,ben başka senetleri görmüştüm ismen den haberim olsa 41,3 dan malın çoğunu vermezdim 😆

3. Ort.dusuk kaldı.Borsa açılışı önem kazandı yarınki açılış için.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Ne hisse ama
    Öyle gerçekten. Bugün msci MOC emiri dolayısıyla sıradışı bir gün oldu. Yarın gevşemez de yükselişine 2-3 puan devam ederse 50 yolu açıktır. Yok gevşerse biraz daha yataya bağlar diyor benim grafik.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Öyle gerçekten. Bugün msci MOC emiri dolayısıyla sıradışı bir gün oldu. Yarın gevşemez de yükselişine 2-3 puan devam ederse 50 yolu açıktır. Yok gevşerse biraz daha yataya bağlar diyor benim grafik.
    Gevşeme olmadan yukarı gideceğini düşünüyorum ben. Dökeceğini döktü zaten bugünkü yükselişte sanki.

Benim bir yanim acı çekiyor ama fedoramca nın yanında bizim ki acı değil ancak eregl den uzun vadede umudumu yitirmedim ttrak ismen acımızı unutturuyor selamlar tüm ortaklara
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Ona belediye hoparlörü yetmez hocam, son temettü dagitmadigi zamanda elimdeydi,Ereğli düşüyor biz de Erdemir in sahasında maç yapıyoruz bacalarina teker teker sovdum gene fayda etmedi,daha da bulasmadim şimdi elimde bir fon var onun Ereğli pozu var onun dışında hissesine bulasmiyorum[emoji28]
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by tatacan75 Yazıyı Oku
    Ne kadar güzel anlatmışsınız ağzınıza sağlık. Hisseye yeni giren arkadaşlar konuya bu açıdan bakarsa daha sakin kalırlar. Böylece orta ve uzun vadede onlar da kazanırlar. Ama ben hemen kazanmak istiyorum derlerse o zor işte
    Teşekkür ederim. Sizinle aynı fikirdeyim

Sayfa 117/330 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •