-

Originally Posted by
YSFKRM
Sn. Alikkk bir ara eregl içinde bir bağırsanız
SM-A217F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ona belediye hoparlörü yetmez hocam, son temettü dagitmadigi zamanda elimdeydi,Ereğli düşüyor biz de Erdemir in sahasında maç yapıyoruz bacalarina teker teker sovdum gene fayda etmedi,daha da bulasmadim şimdi elimde bir fon var onun Ereğli pozu var onun dışında hissesine bulasmiyorum😅
-
İsmen de endeks girişi mi vardı,ben başka senetleri görmüştüm ismen den haberim olsa 41,3 dan malın çoğunu vermezdim 😆
-
Ort.dusuk kaldı.Borsa açılışı önem kazandı yarınki açılış için.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
isoleyte
Ne hisse ama

Öyle gerçekten. Bugün msci MOC emiri dolayısıyla sıradışı bir gün oldu. Yarın gevşemez de yükselişine 2-3 puan devam ederse 50 yolu açıktır. Yok gevşerse biraz daha yataya bağlar diyor benim grafik.
-

Originally Posted by
müzikal
Öyle gerçekten. Bugün msci MOC emiri dolayısıyla sıradışı bir gün oldu. Yarın gevşemez de yükselişine 2-3 puan devam ederse 50 yolu açıktır. Yok gevşerse biraz daha yataya bağlar diyor benim grafik.
Gevşeme olmadan yukarı gideceğini düşünüyorum ben. Dökeceğini döktü zaten bugünkü yükselişte sanki.
-
Benim bir yanim acı çekiyor ama fedoramca nın yanında bizim ki acı değil ancak eregl den uzun vadede umudumu yitirmedim ttrak ismen acımızı unutturuyor selamlar tüm ortaklara
Syg.

Originally Posted by
alikkkk
Ona belediye hoparlörü yetmez hocam, son temettü dagitmadigi zamanda elimdeydi,Ereğli düşüyor biz de Erdemir in sahasında maç yapıyoruz bacalarina teker teker sovdum gene fayda etmedi,daha da bulasmadim şimdi elimde bir fon var onun Ereğli pozu var onun dışında hissesine bulasmiyorum[emoji28]
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-

Originally Posted by
tatacan75
Ne kadar güzel anlatmışsınız ağzınıza sağlık. Hisseye yeni giren arkadaşlar konuya bu açıdan bakarsa daha sakin kalırlar. Böylece orta ve uzun vadede onlar da kazanırlar. Ama ben hemen kazanmak istiyorum derlerse o zor işte
Teşekkür ederim. Sizinle aynı fikirdeyim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri