Sayfa 118/331 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 937 - 944 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Gevşeme olmadan yukarı gideceğini düşünüyorum ben. Dökeceğini döktü zaten bugünkü yükselişte sanki.
    Kapanışta tebin verdiği mallar da fon çıkışı. Oldukça da istekliydi. Daha ne kadar vereceğine bağlı yarınki hareket.

Akın ttrak da benzer bir emri vardı, kapanışta tavana kadar aldılar. Ama orada tavandan satan çok arzulu değildi. Bakalım bu iki tahta nasıl hareket edecek yarın.

Ufak bir kaçamak yapacağım, yarın ve pazartesi yokum. Artık piyasa size emanet. Gittiğime pişman etmeyin beni

İyi tatiller sn. Müzikal
     Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Kapanışta tebin verdiği mallar da fon çıkışı. Oldukça da istekliydi. Daha ne kadar vereceğine bağlı yarınki hareket.

Akın ttrak da benzer bir emri vardı, kapanışta tavana kadar aldılar. Ama orada tavandan satan çok arzulu değildi. Bakalım bu iki tahta nasıl hareket edecek yarın.

Ufak bir kaçamak yapacağım, yarın ve pazartesi yokum. Artık piyasa size emanet. Gittiğime pişman etmeyin beni
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Benim bir yanim acı çekiyor ama fedoramca nın yanında bizim ki acı değil ancak eregl den uzun vadede umudumu yitirmedim ttrak ismen acımızı unutturuyor selamlar tüm ortaklara
    Syg.

En büyük acımız böyle olsun.

Haklısın fedoramca bugünler de geçer milyar dolarlık karlar gelir o vakit çekilen acı yerini yüzlerde tatlı tebessümlere bırakır. Not : Bir gözün eski manitalarında ( ismen ve sise)
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    En büyük acımız böyle olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    İyi tatiller sn. Müzikal

Çok teşekkür ederim

7. https://gorsel.isbank.com.tr/video/I...io_Webcast.mp4
    pazartesi günü yapılan telekonferans önemli bilgiler mevcut.

8.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Haklısın fedoramca bugünler de geçer milyar dolarlık karlar gelir o vakit çekilen acı yerini yüzlerde tatlı tebessümlere bırakır. Not : Bir gözün eski manitalarında ( ismen ve sise)
    Syg.

Günaydınlar, takipteyim onları, param olsada alsam Güzel bir gün diliyorum herkese...

Sayfa 118/331 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •