Sayfa 226/404 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. İyice yataya sardılar. Aşağıya meyilli olarak. Ateşin altını yacavastan açtılar. Urkutmeden kurbağa çorbası yapacaklar herhalde koduklarim

Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Bir ivmelenemedi gitti amk
    Fren e hiç uymadı bugün
    Afferin sana. Kötü yola düşünecektin az kalsin
    İyice yataya sardılar. Aşağıya meyilli olarak. Ateşin altını yacavastan açtılar. Urkutmeden kurbağa çorbası yapacaklar herhalde koduklarim
    .................................................. .........

Dostlar tek kağıda kapılıp kalmayin
    Bakın söke dedim hisse nette bakın. tavan tavan RTA gibi gidiyor
    Ama şu an artık riskli BAE ile devletimizin analsmaasi var gıda üzerine
    Tavuk yumurta süt vb gıdalardsn uzak durulmalıdır.
    Yeni varyantlar olabilir dedi abd başkanı bu durumda tekstil sektörü öne çıkar mesela
    Ara ara hisse nette değişik sayfalarda bilgi paylaşımı yapıyorum naçizane fikrim
    Büyüme rakamlari açıklandı sanayi sektöründe kayıp ekşi 2
    Gyo çimento en çok büyüyen sektör
    Bu arada diyeyim bu yenilenebilir enerjide bir büyük balon var dikkat edin
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    .................................................. .........
    Senin gibi hariçten gazel okusam bende kibarcik olurdum ama patronum ben şirketin ortagiyim. İyi yönetmelikleri için arada kaldırıyorum da bundan sana ne bir giren cikanmi var

5. 12 yıldır bu kodugum hissedeyim hatirlad8gim tek yatırım haberi onada yatırım dersek konya beton şirketini kurmaları. Aslında kurulan da bisey yok mevcut şirketten ayırma diyebiliriz. Devlet bunfabrijayi yahudiye sayarken hiçbir şart koşmadımi. Normal olan bir yatırım planı dahilinde satilmasidir.yapmiyirsada elinden alınarak yatırımı yapacak birine tekrar satılması. Adam resmen oyalaniyor araziye konmak için. Yatırıma gotu yemiyor anlaşılan. Türkiye yeniden inşa edilirken elini taşın altına sokmuyor sa ******sin gitsin Fransaya kodugumun

--orta anadolunun göbeğinde, ihracat şansı olmayan, maliyetlerin arttığı, devlet yatırımlarının kesildiği, halkın alım gücünün düşmesi nedeniyle yap-satın azaldığı bir ortamda ve sektörde aşırı kapasite fazlalığı da cabası...

--şirketin piyasa değerini 30 milyar yapmışlar...nankörlük etmemek lazım...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --orta anadolunun göbeğinde, ihracat şansı olmayan, maliyetlerin arttığı, devlet yatırımlarının kesildiği, halkın alım gücünün düşmesi nedeniyle yap-satın azaldığı bir ortamda ve sektörde aşırı kapasite fazlalığı da cabası...

--şirketin piyasa değerini 30 milyar yapmışlar...nankörlük etmemek lazım...
    Evet hakta para olmad8gi icin kur korumalıda koyacak yer kalmadı. Devlet artık getirmeyin diye bas bas bağırıyor. Hala eski dünyada yaşıyorsun pandemi ve deprem sonrası gldegisen parametreleri idrak edemiyorsun. Burayı takip etmeye devam et ufkun acilir

8. Hadi yapıştır artık. Fark acilid iyice frenle

Sayfa 226/404 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •