ne dedisek o .tüm varlık fonları borsada halka açık sefalet durumda.açık olmayanlar kimblir nasıldır.
ne dedisek o .tüm varlık fonları borsada halka açık sefalet durumda.açık olmayanlar kimblir nasıldır.
iyi günler diliyorum.aselsan bedelsizine katıldım.fakat maliyet 1 tl bölündükten sonraki haliyke 50kuruş artmış.müşteri danışmanını bedelsizlerde 1 tl artması normal dedi tüm bedelsizlerde maliyet 50 kuruş bölündükten sonra arrtar dedi.bu normalmidir.Hatırı satılır meblağ yapıyor.BİLEN ÜSTAD VARMIDIR?CEVAPLARSA ÇO SEVİNİRİM.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Borsa yükseliyor bu yerinde sayıyor her habere düşüyor, borsa düşünce katmerli düşer artık.
Koca şirket, büyük yatırımcı niye gelmez neden itibar etmez, çünkü eniştenin arka bahçesi, neyine güvesinlerde yatırım yapsınlar.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Defter değeri değil o nominal değer o 1 tl çok farklı bir şey. Ne soruluyor anlamadım ama. 50 tl maliyetiniz var % 100 bedelsiz bölündü benim bildiğim maliyetiniz 25 tl olur 25,5 değil.
Bedelsiz bölünürken lot fazla ise belki bir masraf olur ama o da sanmıyorum ki hisse başına 0,5 kuruş olsun.
Yine de soruyu çok anlamadım. Ama açın bir aracı kuruma telefon genel müdürlüğüne takas bölümünü isteyin en iyi cevabı onlar size verir.Mümkünse banka menşeeli olmasın.
Ben hele üstad hiç değilim propolis varken bize düşmez ne dedi ise o![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri