Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop LIV

1. Yani bu fiyatlar pahalı diyorsun

Olm doğan 30 bine alan var diyorduk bunlar neye göre bu parayı veriyor derken 300 bin oldu

Ne analizi dayı. O iş bitti bu market eski market değil..

Neyi nasıl kullandığın önemli memet abi, bir bıçakla ekmekte kesersin adam da. Su bile yaşam kaynağı içmeden 3-5 gün ancak dayanabiliriz ama çok içersen zehirlenirsin. Her iş riskli atıyorum patetes ektin, tohum toprakta çürüyebilir, patetes böceği yiyebilir, hastalık vurabilir, yanlış veya eksik gübre ilaç kullanımından verim alamayabilirsin, yağmur, rüzgar , dolu zarar verebilir. Ürünü depoya koyarsın çürüyebilir. Ürünü satıp parasini tüccara kaptirabilirsin. Vs vs.

O halde ne diyelim ekip dikmeyin topraksız tarım yapın mı, diyelim.[emoji23]

Bakmak ve görmek!?

Bi seni bi de lucky playeri anlayamadım.

Bakmak ve görmek!?

4. Okuyan vobdan voleyi vurmus sanicak seni
    Mehmet abi vob yapmayin yaziyorsa bunu ilk senin onaylaman lazim
    mavi kuyruk karides yiyebilirsin ama nu senin vob kar zarar gragindeki kirmizilari yesil yapmaz

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Neyi nasıl kullandığın önemli memet abi, bir bıçakla ekmekte kesersin adam da. Su bile yaşam kaynağı içmeden 3-5 gün ancak dayanabiliriz ama çok içersen zehirlenirsin. Her iş riskli atıyorum patetes ektin, tohum toprakta çürüyebilir, patetes böceği yiyebilir, hastalık vurabilir, yanlış veya eksik gübre ilaç kullanımından verim alamayabilirsin, yağmur, rüzgar , dolu zarar verebilir. Ürünü depoya koyarsın çürüyebilir. Ürünü satıp parasini tüccara kaptirabilirsin. Vs vs.

O halde ne diyelim ekip dikmeyin topraksız tarım yapın mı, diyelim.[emoji23]

Bakmak ve görmek!?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Yani bu fiyatlar pahalı diyorsun

Olm doğan 30 bine alan var diyorduk bunlar neye göre bu parayı veriyor derken 300 bin oldu

Ne analizi dayı. O iş bitti bu market eski market değil..
    2021 kasım aralık gibi 800 bine almadığım ev 4 milion TL oldu emmi sen ne diyon.

Bakmak ve görmek!?

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Okuyan vobdan voleyi vurmus sanicak seni
    Mehmet abi vob yapmayin yaziyorsa bunu ilk senin onaylaman lazim
    mavi kuyruk karides yiyebilirsin ama nu senin vob kar zarar gragindeki kirmizilari yesil yapmaz
    Biz yanlış yaptık burada ki çoğu kişi gibi short tarafindaydik.

Borçlanan, borçlanabilen, kaldiraci long tarafına dayayan voleyi vurdu. Biz yeni gelinin şeye sarıldığı gibi TL ye sarıldık.[emoji23]

Bakmak ve görmek!?

7.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    2021 kasım aralık gibi 800 bine almadığım ev 4 milion TL oldu emmi sen ne diyon.

Bakmak ve görmek!?
    şimdi al, seneye 10 milyona rahat satarsın

8. hic artmamis
    limonluda 20 yillik binalari 350-400 bine veriyorlardi senin dedigin tarihte
    Dun 2 3 kisi ile konustum satilik varmi diye 1 2 tane var onlarda 8 10 milyon istiyor dediler

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku

Bakmak ve görmek!?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •