Sayfa 49/1001 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop LIV

1. nerede 7 kat artmis
    4528 tl fiyati local bir bayiye gittigin zaman cok rahat %20-25 iskonta yaparlar
    https://www.decoverse.com/artema-mae...-a42152/?gad=1

2021 subatta dolar 7 lira idi simdi 27 lira

faturadaki bazi urunlerin fiyatlarini bugunku fiyatlari ile karsilastirdim
    Vitra urunleri 4 kat artmis

su urunde 2320 imis o zaman simdi 11 bin %20 indirimli alsan localden buda 4 kat artmis
    https://www.akakce.com/dus-seti/en-u...202545979.html
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Suriye de bulunan Wagner güçlerinin Suriye ordusuna monte edilerek takviye edileceği.....Türkiye nin kerhen de olsa bu oluşuma destek vereceğini....abd nin esedi devireceği bu da Türkiye için risk olacağı.....ister istemez Ruslarla hareket edileceği konuşuluyor......Kısaca önümüzdeki haftalar sıcak geçecek ......

3. Ben kirmizi yaptigim yeride sanki daha once duydum gibi abi
    senin vobu birakma suren kelebegin omru kadar
    sunuda kac sefer yasadik:sen vob u biraktim dediginde ayni gun ben short pozisyon acmis oluyorum ve zarar yaziyor
    Iyi yolculuklar sana kazasiz belasiz

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

çocuklara verdiklerimi alırım da hanıma transfer ettiğimi geri istersem kapının önüne koyar arabada yatarım artık.

inanmaya çalışıyorum en azından. ( opsiyonları sildim ekrandan yerleri boş, benim 4 ekranı biliyon)
    3-5 gün bıraksam o da kârdır

neyse ben kaçar yarın öğlene kadar yatardım ama erken kalkıp istanbul'a gidicem.
    pazar gece buraya (foruma) anca bakabilirim.
    iyi geceler.

Dışişleri Bakanlığı: "Deyr-Ez Zor kırsalında bölücü terör örgütünün Suriye'deki şubeleriyle bazı Arap aşiret unsurları arasında bir süredir yaşanan...
    Dışişleri Bakanlığı: "Deyr-Ez Zor kırsalında bölücü terör örgütünün Suriye'deki şubeleriyle bazı Arap aşiret unsurları arasında bir süredir yaşanan çatışmaları yakından ve kaygıyla takip ediyoruz"

5. TOKATYILDIZI470 Hafta sonuna short girenler hep ayni seyi yapar
    internette haber sitelerinde bir umut diyerek pazartesi acilis icin kotu haberler bulmaya calisirlar
    ama sonuc husran 200 tane kotu haber bulsanda pazartesi %2 lik yesili acilista cakar palacan

Sen dedin 850 TL diye Hepsiburada da 6000 TL tam 7 kat bir batarya için toptancı mi gezeyim. Kupon denk getirirsek 5500 e alırız belki.

Bakmak ve görmek!?
    Bunlarda banyo bataryaları [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    TOKATYILDIZI470 Hafta sonuna short girenler hep ayni seyi yapar
    internette haber sitelerinde bir umut diyerek pazartesi acilis icin kotu haberler bulmaya calisirlar
    ama sonuc husran 200 tane kotu haber bulsanda pazartesi %2 lik yesili acilista cakar palacan

Ay xu100 giderken xu030 geri kalmış atomu parcaladik.

Ay buda mi onay aliyor yoksa mazut alıyor pala

Neyyyu puhahahhahah

VOB yapmayın

8. Valla dayı akşamdan akşama bakarız göreceğiz kim utuluyor. Aglamak yok sonra

Adios 83738

Sayfa 49/1001 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •